Uzamış sarılık

busemm63

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2023
425
185
23
29
Merhaba herkese, bebeğim 28 günlük. Bugün uzamış sarılık teşhisi kondu. Muhtemelen anne sütünden dendi ama alt değeri 59, ast değeri 71 çıktı. sonucları yarın göstereceğim. karaciğer enzimlerinde sıkıntı mı var anlayamadım yaşayan var mı?

Çocuk dahiliye görsün sizi

Eklentiler

• IMG_8421.png
    145,3 KB · Görüntüleme: 11
  • IMG_8422.png
    141,6 KB · Görüntüleme: 12
Sarilik uzayinca karaciger erzimleri bozuluyor. Yine de doktorunuza sorun elbette ama bu normal bi durum

Aslında sarılık değeri o kadar fazla değil. Korkmayın benim oğlum 17-18 civarında bilirubin ile yatmıştı ve bizimki de Anne sütüydu 3 ay sürdü. Karaciğer enzimi zaten sarılıkta bozuk olur.. korkulacak değerler değil gibi. Doktor kontrolünde olun

Sarilik uzayinca karaciger erzimleri bozuluyor. Yine de doktorunuza sorun elbette ama bu normal bi durum
Öyle mi dersiniz? Bu değerleri görünce cok korktum. İnternette de hep cok kötü seyler yazıyor. Yarın doktorumuza sorabileceğim ama içim içimi yedi

Ve hurafe gibi gelecek belki ama beyaz ışık sarılıkta gerçekten etkili. Evdeki tüm ışıkları beyaz yapin..

Yaa öyle mi çok geçmiş olsun. İnsallah öyledir çok endişe ettim internette yazılanları görünce.. iyi haberler alırım insallah, cok sağ olun

Merhaba benimde bebeğim 2 aylık oldu bizde 18 e kadar yükseldi bir gece hastanede yattı 10 A düştü çıkarken sonra 8 e düştü ama 8 de takılı kaldı düşmüyor daha ne zaman geçecek bu bende çok kafama takıyorum. Ama bunları istemediler bizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…