Merhaba herkese, bebeğim 28 günlük. Bugün uzamış sarılık teşhisi kondu. Muhtemelen anne sütünden dendi ama alt değeri 59, ast değeri 71 çıktı. sonucları yarın göstereceğim. karaciğer enzimlerinde sıkıntı mı var anlayamadım yaşayan var mı?
Merhaba herkese, bebeğim 28 günlük. Bugün uzamış sarılık teşhisi kondu. Muhtemelen anne sütünden dendi ama alt değeri 59, ast değeri 71 çıktı. sonucları yarın göstereceğim. karaciğer enzimlerinde sıkıntı mı var anlayamadım yaşayan var mı? Eki Görüntüle 3539549
Aslında sarılık değeri o kadar fazla değil. Korkmayın benim oğlum 17-18 civarında bilirubin ile yatmıştı ve bizimki de Anne sütüydu 3 ay sürdü. Karaciğer enzimi zaten sarılıkta bozuk olur.. korkulacak değerler değil gibi. Doktor kontrolünde olun
Aslında sarılık değeri o kadar fazla değil. Korkmayın benim oğlum 17-18 civarında bilirubin ile yatmıştı ve bizimki de Anne sütüydu 3 ay sürdü. Karaciğer enzimi zaten sarılıkta bozuk olur.. korkulacak değerler değil gibi. Doktor kontrolünde olun
Merhaba benimde bebeğim 2 aylık oldu bizde 18 e kadar yükseldi bir gece hastanede yattı 10 A düştü çıkarken sonra 8 e düştü ama 8 de takılı kaldı düşmüyor daha ne zaman geçecek bu bende çok kafama takıyorum. Ama bunları istemediler bizden