Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çocuk dahiliye görsün sizi
Hiç bi fikrim yok Allah şifa versinÇok korktum simdi bunları da okuyunca… neden böyle bir sey olur ki![]()
Sarilik uzayinca karaciger erzimleri bozuluyor. Yine de doktorunuza sorun elbette ama bu normal bi durumMerhaba herkese, bebeğim 28 günlük. Bugün uzamış sarılık teşhisi kondu. Muhtemelen anne sütünden dendi ama alt değeri 59, ast değeri 71 çıktı. sonucları yarın göstereceğim. karaciğer enzimlerinde sıkıntı mı var anlayamadım yaşayan var mı? Eki Görüntüle 3539549
Öyle mi dersiniz? Bu değerleri görünce cok korktum. İnternette de hep cok kötü seyler yazıyor. Yarın doktorumuza sorabileceğim ama içim içimi yediSarilik uzayinca karaciger erzimleri bozuluyor. Yine de doktorunuza sorun elbette ama bu normal bi durum
Yaa öyle mi çok geçmiş olsun. İnsallah öyledir çok endişe ettim internette yazılanları görünce.. iyi haberler alırım insallah, cok sağ olunAslında sarılık değeri o kadar fazla değil. Korkmayın benim oğlum 17-18 civarında bilirubin ile yatmıştı ve bizimki de Anne sütüydu 3 ay sürdü. Karaciğer enzimi zaten sarılıkta bozuk olur.. korkulacak değerler değil gibi. Doktor kontrolünde olun![]()
Tamamdır deneyeceğim çok sağ olunVe hurafe gibi gelecek belki ama beyaz ışık sarılıkta gerçekten etkili. Evdeki tüm ışıkları beyaz yapin..
Merhaba süreciniz nasıl ilerledi acaba bizim alt ast ggt yüksek çıktı bugün aynı zamanda nötrofil de düşük dedi doktor ama karaciğerden ultrason istedilerMerhaba herkese, bebeğim 28 günlük. Bugün uzamış sarılık teşhisi kondu. Muhtemelen anne sütünden dendi ama alt değeri 59, ast değeri 71 çıktı. sonucları yarın göstereceğim. karaciğer enzimlerinde sıkıntı mı var anlayamadım yaşayan var mı? Eki Görüntüle 3539549
Merhaba, doktor 1 hafta sonra tekrar kan bakmak istedi ama ben 1 haftada bir seyin değişeceğini düşünmediğim için 2. Ay kontrolünü bekliyorum. Kime sorsam sarılıktan dolayı normal dendi kötü düsünmemeye calısıyorumMerhaba süreciniz nasıl ilerledi acaba bizim alt ast ggt yüksek çıktı bugün aynı zamanda nötrofil de düşük dedi doktor ama karaciğerden ultrason istediler
Anladım öyledir umarım sağlıkla büyütün inşallah bebeğiniziMerhaba, doktor 1 hafta sonra tekrar kan bakmak istedi ama ben 1 haftada bir seyin değişeceğini düşünmediğim için 2. Ay kontrolünü bekliyorum. Kime sorsam sarılıktan dolayı normal dendi kötü düsünmemeye calısıyorum
İnsallah siz deAnladım öyledir umarım sağlıkla büyütün inşallah bebeğinizi