• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzamayan tırnaklar

• Konu Sahibi Konu Sahibi busereyyan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
B

busereyyan

Ziyaretçi
tırnaklarım çok geç uzuyor hatta hiç uzamıyor ne yapabilirim önerilerinizi bekliyorum

ben limonlu ılıksuda her gün elleri en az 5-10 dakika bekletmek gibi bir şey duymuştum hatta bi kaç sene önce yapmıştım aman aman farketmedi ama tırnaklarım çok güçlendi belkide uzamasınada yardımcı olmuştur

Kalyon alabilirsin rakı beyazı ojeye benziyo hem tırnakları güçlendiriyo hemde daha çabuk uzamasına yardımcı oluyo bende işe yaramıştı

Bende kullandım kanyon pek işi yaramadı bende

bunu yap ama bana dua etmeyi de unutmka olurmu busereyyan. bir tane tırnak parlatıcısı al yarısına kadar ya sür yada dök sonra o parlatıcının içine limon sık yarı yarıya limon ve parlatıcı olacak içinde şişenin... sür ve akşamları çıkar sabah sürüp akşam çıkaracaksın gör bak nasıl uzayacak:) öpüldünnn

aaa bunu ben de deneyeyim....
ayrıca bana teyzemin yıllardır tavsiyesi. o hep yapar ve çok güzel elleri ve tırnakları vardır.
limon suyu ve şekeri karıştırıp elletine ve tırnaklarına masaj yapar. hem elleri beslermiş hem de tırnakları sağlıkla uzatırmış...

evet ben uyguladım paylaşımın için çok teşekkürler XXX..MİS..XXX..tırnaklarım hem güçlendi hem sağlıkla uzadılar ki ben tırnaklarımı yiğen birisiydiim..sevgilerr..

kızlar bndee yeni tırnak uzatıcı bişiy aldım hem sertlk sağlıor hem uzatıorrr.tırnaklarım kırılırdıı şmdi hem kırılmıor hemde uzuorr

ee sevimmm söyleseydin ne olduğunu yaaa...

flor mar calcıum gel tırnakları güçlendiriyor ben çok faydasını gördüm,ayrıca eczanelerde gliserin satılıyor fiyatı 3 ytl civarında onunla günde birkaç kez tırnaklarına masaj yapacaksın çok sağlıklı oluyor kırılmıyor.

sally hansenin bazı ürünleri var çok güzel ben yediğim için aldım tırnak kırılmalarını engelleyici ürününü. sanki daha sert gibi çünkü önceden zar gibi çok zayıf olurdu. tavsiye ederim.hihoyyyt

Limon suyuyla tırnak diplerine masaj yap. Yatmadan önce de bolca el kremi sür hem ellerin yumuşacık olur hem de tırnakların güçlenir. Lapitak'ın el kremini kullan içinde vazelin de var, tırnakları güçlendiriyor ojenin ömrünü de uzatıyor. Ayrıca Avon'un tırnak güçlendirici bir ürünü vardı ama unuttum ismini, onu da kullanabilirsin. Koyu renk ojeleri çok fazla kullanma, tırnaklarının sararmasına ve kırılmasına yol açar ve uzamaz tırnakların.

Tırnak uzaması kişiden kişiye değişir bence, bu yapısına bağlı...
Benim tırnaklarım çok serttir ve çabuk uzar...
Ben ek olarak hiçbir şey kullanmıyorum.
Söyledikleriniz tırnakları güçlendirebilir belki ama çabuk uzatırmı onu bilmiyorum kızlar...
Umarım işinize yarar... a.s.

bende de aynı sorun var.hiçbir zaman uzun tırnaklarım olmadı.parlatıcı içine limonsuyunu denedim,her gün elim suya ne zaman değse bolca krem sürerim ama tırnaklarım istediğim gibi olmaz.birde kalyon deneyim.

önerileriniz için teşekürler kızlar tek tek hepisini uygulayacagım umarım biri işe yarar :) öptüm sizi

Back