uzaktan eğitim

kaymerikaa

sen bana yangın ol, ben sana rüzgar.
Kayıtlı Üye
12 Mart 2015
750
363
kizlar uzaktan egitimle üniversite okuyan var mi . yada cevresinde boyle okuyan biri. acil biseyler sormam gerekiyor. yardim lutfen.

oncelikle direk gecis nasıl oluyor. sinavlara nasıl hazrlanliyor. kitap vs. veriyorlar mi harc ucreti ne kdar.

tercih yapacağın zaman tercihlerine açıköğretim fakultesinden okumak istediğin bölümü yazıyorsun.kitap veriyorlar.açıköğretim kursları var istersen o kurslarada yazılabilirsin.ücretli kurs.dershane gibi ama onlar kapatıldı mı bilimiyorum.halen var mı?harçlar her sene değişiyordur.bilemicem

Harçlar 300 500 arasi degisiyor 6 aya bir oduyorsun donemlik yani.
Kitaplari aofden alabilirsin
Dgs kolay degil
Orgun tavsiye ederim harc olmaz ders olur
Eskisehir anadoluda aciklar da derse girebiliyor diye biliyorum
Onlisans okuyacaksaniz tekrar hazirlanin bence.
Basarilar

bu açıköğretim degil ama uzaktan egitim. normal üniversite gibi . auzef bu.

tavsiye edermisiniz peki

Ben uzaktan eğitim öğrencisiyim maliye okuyorum ist.üniversitesinde.Açık öğretimle alakası yok sınavlar baya zorlayıcı.havadan geçme durumu yok açıköğretim gibi bölüme göre değişebilir ama kısa yoldan kolayca diplomam olsun diyosan açıköğretim yaz.Harç parası da iki üç katı ayrıca iki dönem 1.600 küsür lira ödüyorum ve alttan dersim var şaka gibi ama açıköğretim okuyan kmseden duymadım ben herhangi bi dersten kaldığını falan.Ayrıca kitap vermiyolar int.üzerinden canlı konu anlatımları oluyo bi de notlar oluyo onları kendin çıkartıyosun.

bende yüksek lisans yapmak istiyorum uzaktan eğitim olarak... okula gittiğiniz dönemler oluyor mu acaba?

ben gazı uzaktan egıtımde okudum sorularını cevaplıyabılırım ...

ama tavsiye etmıyorum.hem harc ucretı yuksek hemde kıtap yok o okulun ogrencisisin ama ders yok ıneternet uzerınden ders alıyosun oda ne kadar verımlı olabılır sence ben memnun kalmadım sımdıkı aklım olsa asla gıtmezdım bence bı sene daha hazırlan ve orgun egıtım oku emın ol pısman olmassın...

ben 2008 yılından bahsedıyorum tabıkı sımdı degıstı mı bılmıyorum ama alt yapısı buydu değiştiğini sanmıyorum.

ben geçen sene mezun oldum ankara üniversitesinden.
ilk önce açık öğretimden iki yıllık bölüm bitirdim hemen o yaz dgs ye girdim.
sözelci olduğum için dgs çok kolay geldi ve yüksek puanla ankara üniversitesine girdim.
harçlar çok yüksek bizimki dönemlik 800 küsürdü. yılda iki defa yatacak bu.
dersler internet üzerinden devam zorunluluğu yok.
dönemde bir iki hafta yüzyüze ders olur o da ders gibi değil sohbet gibidir vakti olan gider.
sınavlar zordu ve geçme notu 70 di.
ayrıca bir dersten sözlü sınavımız vardı.
evli ve çalışan olduğum için uzaktan okudum yoksa örgün en iyisi.

bana ücreti cok fazla geldi ya. bide geçemezsen eger tekrar aybi ucreti oduyosn. bilemedm. bende evliyim ve calsacagm o yuzden tercih ettim bunu ama kafam karisik baya

gecme notu 70 mi . :O cok zormus ya calsacagm ben bide nasıl ders calscaksam.

teşekkürler canm.

masrafi fazla desene. peki canm onerir misin. oku iyi olur dermisin. calisacagim icin orgun okuyamam.

cok haklsin. simdide pek bi fark yok gibi cogu kisi memnun degl . .s

kizlar benimde kiz kardesim zor durumda ben bide kk bakiyim dedim kaymerikam sende ayni konudan dertlisin yarin son gun. bu arada kiz kardesim referans sifresini Almis fakat atm boyle bi abonelik yok dio kiz ne yapcagini sasirdi oda manisa uzaktan egitim geldi cok uzuluo ne olur bilen bisey desin. referans sifresini netten alio ama atm abonelik yok dio ve yarin son gun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…