- 3 Haziran 2015
- 36.928
- 118.992
- 598
- 35
- Konu Sahibi benjaminder
-
çok teşekkür ederim.İşiniz de varmış ne güzel maşaallah.
Ben ilgi alanıma göre bir bölüm tercih ettim. Siz de dilerseniz böyle yapın. Zevkli olur bence okumak.
felsefeyi meslegimle alakasi yok.Felsefeye ilginiz var mı? Benim çevremde de felsefe ve sosyoloji okuyan çok kişi var. Sosyal hizmet okuduğunuzda çalışma alanınızı değiştirmek gibi bir fikriniz mi var? Yoksa ilgi sebebiyle mi okuyacaksınız?
Tam yazarken kızım aradı basket kursunda. Kafamı karıştırdı.☺Şimdi anladım. :)) Bakalım nasıl bir eğitim dönemi geçireceğiz bu yıl. Okuyacağımız bölümler ikimize de güzellikler getirir inşallah hocam.
Eğer iş alanınızı değiştirmek gibi bir niyetiniz yoksa ilginizi en çok çeken bölümü okuyun derim. Ben de önce iş değiştirmek için girdim sınava, baktım olmayacak. Sonra doktora yaptığım alanı destekleyen bir bölüm okumaya karar verdim.felsefeyi meslegimle alakasi yok.
metafiziği merak ediyorum
yöksis ilk defa duydum var mi bilgileri ?Tam yazarken kızım aradı basket kursunda. Kafamı karıştırdı.☺
Ben çok heyecanlıyım. Mutluyum. İyi ki yapmışım diyorum. Bir de üniversite bilgilerimi bitirdiğim üniversitem YÖKSİS'e yükleyebilseydi...Gerçi daha lise yüklenmemiş.
İki haftadır öğrenci işlerini arayıp duruyorum. Yüklediklerinde üniversitede bazı derslerden muaf olma durumu var. Ondan da faydalanmak istiyorum.
Ben ne zaman bir yerlere başvursam, bir sınava girsem aynı heyecanı duyuyorum.Tam yazarken kızım aradı basket kursunda. Kafamı karıştırdı.☺
Ben çok heyecanlıyım. Mutluyum. İyi ki yapmışım diyorum. Bir de üniversite bilgilerimi bitirdiğim üniversitem YÖKSİS'e yükleyebilseydi...Gerçi daha lise yüklenmemiş.
İki haftadır öğrenci işlerini arayıp duruyorum. Yüklediklerinde üniversitede bazı derslerden muaf olma durumu var. Ondan da faydalanmak istiyorum.
E devletten girip bakabiliyorsunuz.yöksis ilk defa duydum var mi bilgileri ?
baktım yüklü ikisi :)E devletten girip bakabiliyorsunuz.
Gidip kendimi nerelerden atsambaktım yüklü ikisi :)
Ünv ye gitmen lazım galibaGidip kendimi nerelerden atsam
KPSS döneminde kazandığım ancak gitmediğim Sakarya Felsefe kayıtlı, gidip bitirdiğim üniversitem kayıtlı değil. Hey Allah'ım...
2 güne hallolur dediği iş iki haftadır hallolmadı. Üzerine öğrenci işleri kesinlikle telefona bakmıyor. Ben de bir umut mail attım. Bakalım...
En sonunda o olacak gibiÜnv ye gitmen lazım galibakendi fi gidip hallediyor yoksa bakan yok
Tam ben diyecektim siz yazmışsınız. Ben de Ankara üniversitesine telefonla yüzlerce kez aramama rağmen ulaşamamıştım. Ders kredilerimi yanlış hesaplamışlardı. Sonra öğrenci işlerine mail attım ve 24 saat dolmadan sorunumu hemen hallettiler. Her maile mutlaka cevap veriyorlar. Yoksa okula gitmek zorunda kalacaktım.Gidip kendimi nerelerden atsam
KPSS döneminde kazandığım ancak gitmediğim Sakarya Felsefe kayıtlı, gidip bitirdiğim üniversitem kayıtlı değil. Hey Allah'ım...
2 güne hallolur dediği iş iki haftadır hallolmadı. Üzerine öğrenci işleri kesinlikle telefona bakmıyor. Ben de bir umut mail attım. Bakalım...
Bu arada yks sınavı ile adalet bölümüne giriş oluyor gibi bir şey gördüm. Son zamanlarda çok fazla şey okudum, karıştırıyor olabilirim.Adalet i de düşündüm ama kaldırıldı
Bu yıl birşeyler olacak da bakalım neler olacak.
Milattan önce vardı.Bu arada yks sınavı ile adalet bölümüne giriş oluyor gibi bir şey gördüm. Son zamanlarda çok fazla şey okudum, karıştırıyor olabilirim.24 Ağustosta alese gireceğim. Sizin ales puanınız var mı hocam?
Yüksek lisans düşünüyorsanız şimdiden girmeye başlayın. Hangisinden yüksek alırsanız onunla başvurursunuz. Senede üç kez yapılıyor. Ben devamlı giriyorum. Ösym madalya verecek yakında.Milattan önce vardı.
Üniversiteyi bitirince girmiştim ve kazanmıştım. Şimdi aklımda değil. O zaman öğretim görevlisi hocam beni bir üniversiteye yönlendirdi. Aradım. YDS den 45 puan al gel demişlerdi. Dediğim gibi dilde iyi değilim. Alamadım. Ortalamam, alesim iyiydi.
Nasip böyleymiş diyeyim.
Evet, doğru hatırlıyorsunuz hocacım. YKS yle örgünde adalet bölümü var.Bu arada yks sınavı ile adalet bölümüne giriş oluyor gibi bir şey gördüm. Son zamanlarda çok fazla şey okudum, karıştırıyor olabilirim.24 Ağustosta alese gireceğim. Sizin ales puanınız var mı hocam?
Çok hoş bir mesaj atmışsınız. Teşekkür ediyorum.Soruyla ilgili bilgim ya da araştırmam yok, sadece çok saygı duydum size takdir ediyorum haddim olmayarak. Tebrik etmek için geldim :) Hayırlı olsun
Aslında pek çok şey yapabiliriz ama öncelik sırasına koyuyoruz. Anne olunca önceliğimiz belliEvet, doğru hatırlıyorsunuz hocacım. YKS yle örgünde adalet bölümü var.
Açıköğretimde kapattılar. Açıköğretim olsa düşünebilirdim. Çocukların düzeni kurulu malum. Onları hiçe sayıp başka yerlere okumaya gidemediğimden en yakın olan üniversitedeki mantıklı bölümü seçtim gibi oldu.
Yoksa sizinki gibi burslu vs ya da başka üniversitelerden başka bölümler de okunurdu.
Öncelik hepimizin düzeni. Hepimizin mutlu olacağı bir yol seçtiğimi düşünüyorum.
Gerçi eşim bu kararımda şaka mı yapıyorum yoksa ciddi miyim, algılayamadı. İşin en eğlenceli kısmı da bu.
Beni kızdırırsanız gider kız yurdunda kalırım diyorum. Gülüşüyoruz.
Bunu da gündeme alayım. Çok teşekkürlerYüksek lisans düşünüyorsanız şimdiden girmeye başlayın. Hangisinden yüksek alırsanız onunla başvurursunuz. Senede üç kez yapılıyor. Ben devamlı giriyorum. Ösym madalya verecek yakında.Üniversiteye alım yapılıyor. Onlara başvuru yapıyorum ara ara. Gerçi orada dönen torpilin, kişiye özel açılan ilanların haddi hesabı yok da...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?