fairym Guru Kayıtlı Üye 27 Ocak 2010 145 1 318 İstanbul 27 Mayıs 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi fairym #1 uzaktan eğitim için ygs ye girmek yeterli mi acaba? ve puanları hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
uzaktan eğitim için ygs ye girmek yeterli mi acaba? ve puanları hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
aysusahin ♥♥♥ Canım Kızım ♥♥&# tek ayak cezası Kayıtlı Üye 24 Aralık 2009 468 0 96 Antalya 28 Mayıs 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi fairym #2 fairym .!.: uzaktan eğitim için ygs ye girmek yeterli mi acaba? ve puanları hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Uzaktan eğitim için YGS sınavından 145 puan alman yeterli...
fairym .!.: uzaktan eğitim için ygs ye girmek yeterli mi acaba? ve puanları hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Uzaktan eğitim için YGS sınavından 145 puan alman yeterli...
fairym Guru Kayıtlı Üye 27 Ocak 2010 145 1 318 İstanbul 29 Mayıs 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi fairym #3 ama bazı bölümler puanlı onun için sordum...mesela sakarya uzaktan eğitim bilgisayar müh..bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim.
ama bazı bölümler puanlı onun için sordum...mesela sakarya uzaktan eğitim bilgisayar müh..bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim.
aysusahin ♥♥♥ Canım Kızım ♥♥&# tek ayak cezası Kayıtlı Üye 24 Aralık 2009 468 0 96 Antalya 29 Mayıs 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi fairym #4 fairym .!.: ama bazı bölümler puanlı onun için sordum...mesela sakarya uzaktan eğitim bilgisayar müh..bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Uzaktan eğitim derken bende aöf yi kastediyorsun sandım...
fairym .!.: ama bazı bölümler puanlı onun için sordum...mesela sakarya uzaktan eğitim bilgisayar müh..bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Uzaktan eğitim derken bende aöf yi kastediyorsun sandım...
Lauren Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Ocak 2007 31 0 86 Diğer 12 Haziran 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi fairym #5 fairym .!.: uzaktan eğitim için ygs ye girmek yeterli mi acaba? ve puanları hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Uzaktan Eğitim Bilgisayar Mühendisliği için , YGS yeterli olmuyor... LYS sınavınada girmeniz gerekiyor...
fairym .!.: uzaktan eğitim için ygs ye girmek yeterli mi acaba? ve puanları hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Uzaktan Eğitim Bilgisayar Mühendisliği için , YGS yeterli olmuyor... LYS sınavınada girmeniz gerekiyor...