patiska Guru Kayıtlı Üye 25 Kasım 2009 2.367 78 318 25 Ocak 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi patiska #21 Sitede pek bi şey göremeyince tlf açtım. Yeterli talep olmayınca açmamışlar maalesef benneyaptımki[/QUOTE] üzüldüm vala... neyse hayırlısı olsun canım , sen sıkı çalış, eminim başarırsın...:1hug:
Sitede pek bi şey göremeyince tlf açtım. Yeterli talep olmayınca açmamışlar maalesef benneyaptımki[/QUOTE] üzüldüm vala... neyse hayırlısı olsun canım , sen sıkı çalış, eminim başarırsın...:1hug:
Sonbahar o bir anne : ) Kayıtlı Üye 8 Aralık 2009 5.708 2 156 Kocaeli 6 Şubat 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi patiska #22 bende inceledim aslında banada mantıklı geldi. kocaelide kurslar var ama bende hamile olduğum için açıkcası kendime güenip kursa yazılmıyorum. bir günüm diğerine uymayabiliyor. o yüzden kursa devam edemessem boşuna ücret ödemek istemiyorum. zaten şuan 14. grup açılacak yazmışlar martta. ondan sonra bir grup daha olur 15. grup olsa bile yaz sıcağında ders çekilmez . zaten ben temmuzda doğum yapıcam. acaba marttakine katılsam mı bilemedim ki ??
bende inceledim aslında banada mantıklı geldi. kocaelide kurslar var ama bende hamile olduğum için açıkcası kendime güenip kursa yazılmıyorum. bir günüm diğerine uymayabiliyor. o yüzden kursa devam edemessem boşuna ücret ödemek istemiyorum. zaten şuan 14. grup açılacak yazmışlar martta. ondan sonra bir grup daha olur 15. grup olsa bile yaz sıcağında ders çekilmez . zaten ben temmuzda doğum yapıcam. acaba marttakine katılsam mı bilemedim ki ??