Uzaktan eğitim dershanesine başlamayı düşünüyorum

patiska

Guru
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2009
2.367
78
318
eşimin ataması nedeniyle çok iyi giden dershanemi bırakmak zorunda kaldım ama gittiğimiz şehirde kpss kursu yok. Aslında evde çalışıldığı takdirde de çok iyi puanlar alınabileceğini düşünüyorum ama ben konu çalışmaktan hiç hoşlanmıyorum. oturup saatlerce test çözebilirim ama o da yeterli değil malesef.
internette araştırırken uzaktan eğitim dershanesini buldum, ihtiyac kurmuş bu sistemi. deneme dersine girdim, canlı ders hiç fena gelmedi bana. hocalarla iletişim halinde olmakda anlaşılmayan bir yer olursa sorabilmek açısından çok faydalı.
Siz ne dersiniz? verim alabilir miyim ? fiyatı da 400 lira bu arada

ılginççç hiç duymamıştım bulundugu şehirde kpss kursu olmayanlar için güzel bir fikir gibi geldi bana, ama eğitim kalitesi iyiyse tabi yoksa boşuna para verilmiş olmasın... CADIARZU

İlginççç hiç duymamıştım bulundugu şehirde kpss kursu olmayanlar için güzel bir fikir gibi geldi bana, ama eğitim kalitesi iyiyse tabi yoksa boşuna para verilmiş olmasın... CADIARZU

vala bilmiyorum ki akademi hocaları ders veriyor diye yazmışlar, bilemedim ki... tanıtım dersleri var sitesinde, fena değil gibi geldi bana

Canım iş yine sende bitiyor eğitim kaliteli geldiyse olabilir tabi ama birebir eğitim kadar etkili olmaz gibi geldi bana yine de ... Ne bilim hani dershaneye giderken bi mecburiyet sorumluluk oluyor bunda canın istemeyince nete girmeyebilirsin disiplin olmaz çok fazla ...Ama başka şansın yoksa eğitim kalitesini begendiysen sana yararlı olacagını düşünüyosan olabilir tabi opuyorumnanaktan Bana yine de evde çalışmayla aynı verimi verecek gibi geldi seçim senin tabi...

Çok teşekkür ederim Yakamoz.. birilerinin beni duyduğunu görmek güzel.
Derslere canlı girebilmek için akşam 7de mutlaka girmek gerekiyor. onun dışında dersin videosunu izleyebiliyormuşuz. sanırım canlı dersleri kaçırmamak için kaytarmayı düşünmem bile. bir de onun dışında hocalara bağlanıp yine görüntülü konuşma aracılığıyla soru sorabiliyormuşuz.
Başlayacağım sanırım, zaten Şırnakta dershane şansım yok.

hepimize kolay gelsin

arkadaşım ben de o dershanedeyim 12. grup ben memnunum alanın en iyi hocaları ben geçen sene normal dershaneye gittim ama burda da fark yok süper anlatım bide tekrar tekrar beyninden duman çıkana dek izlersin bence şüphen olmasın hiç tedirgin olma

hiç farkı yok bire bir eğitimden valla bak sadece yazarak iletişim kuruyon gerekirse ek dersler e- maille sorularda yardım konularda destek veriolar ben birebir de gitmiştim o dershaneye ankarada hocalarımın çoğu uzaktan eğitimde ders verio alanın en iyilerini seçmişler ben gözü kapalı tavsiye ederim
zaten ihtiyaç hocalarına denilcek sözüm yok özel yetişmiş özel özelliklere sahip bence

dalin içim rahatladı ya çok çok teşekkür ederim a.s.. Şimdi kaydoluyorum bi aksilik olmazsa. sana da başarılar umarım çok iyi puanlar alırız hepimiz :1hug:

ınşallah yararı olur canım gelişmeleri yazarsın memnunmusun değilmisin bize de tecrübe olur yerimseniben

ben uzaktan eğitim bilgi yönetimi mezunuyum..üniv. sistemi vardı ama dershanesini ilk defa duyuyorum.. :uhm: inş. yararı olur canım..

ben uzaktan eğitim bilgi yönetimi mezunuyum..üniv. sistemi vardı ama dershanesini ilk defa duyuyorum.. :uhm: inş. yararı olur canım..

İnşallaah :Saruboceq:
Dün ilk dersime girdim gayet iyiydi. umarım böyle devam eder. dünkü hoca vatandaşlık gibi bence sıkıcı bi dersi bile hiç fena anlatmadı.
bakalım eğer bu iyi olursa sonra kpds için de gideceğim

wow süpermiş inşallah bizede gelir:) kaçıncı grupsun

13. grubum canım ben. sen biliyo musun o hocayı?
vala inşallah gelir, ben vatandaşlıkta falan çok sıkılırdım ama perş. günkü ilk dersim çok iyi geçti

sanmıyorum Mely. eğitim bilimleri var bir de genel kültür genel yetenek. kpds var ales var. ama a grubuna ilişkin bişe görmedim. istersen bir bak sen siteye. uzaktaneğitim.com

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…