Merhabalar bosanma asamasinda oldugum esim tarafindan darp edildm uzaklastirma verildi adam dilekce eline gectikce yada mahkemede onun aleyhine bir gelisme oldukca cildirip kavga cikariyor en sonundada darp etti. Cocugumuzun velayeti suan ortak pandemiden dolayi mahkeme 2 kez ertelendigi icin birturlu velayeti alamadim . Velayeti alsam gununde saatinde alir cocugu saatinde getirir ama simdi velayet ortak diyerek bana cok kotu davraniyor yapmadigi pislik kalmadi .ornegin cocugu surekli bahane edip mesaj atiyor cocuk nasil vs diye cvp vermezsem velayet ortak sen beni cocuk hakkinda bilgilendirmek zorundasin diyo yada zamansiz saatsiz cocugu istiyor sanki evliymisiz gibi gittigim geldigim yere karisiyor sen bana karisamazsin deyince velayet ortak cocugu istedigin yere goturemezsin diyor .cocugu aldiginda cocuk balkondan dustu ambulans cagirdim diye mesaj atti mesela odum koptu bi gittim hic birsey yok bana aci cektirmeye calisiyor . En son cocugu aldigi gun mahkeme dilekcesi eline gecmis bogazima yapisti buyuk kavga oldu 2 ay uzaklastirma aldim ama bu hafta uzaklastirma bitiyor . Uzaklastirma kararini uzatmak istiyorum . Uzaklastirma suresince rahatsiz etmedi neyi sebep gosterebilirim yada direk. Uzaklastirmati uzakma talebinde bulunsam uzarmi . Cunku biliyorum ayni seyleri yasatacak bana . o kadar kindar ki .fikirlerinizii bekliyorm