Uzak Şehir

• Konu Sahibi Konu Sahibi Jou
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sürekli tv İzledikleri için günlük dizilerin ve sabah programların8n çoğunu izliyorlar kanal kanal gezip ne denk gelirse orada kalıyorlar
Ayy doğru evde oldumu napıcan mecbur zaman geçmezz izliyo bakıyo adam karı ne izliyosa benim kaynanam tv8den çıkmaz akşama kadar tv8 ci

Ayy doğru evde oldumu napıcan mecbur zaman geçmezz izliyo bakıyo adam karı ne izliyosa benim kaynanam tv8den çıkmaz akşama kadar tv8 ci
Neyse ki hint dizisi izlemiyor bizim bir hala var o 1 hafta kalmıştı bende geçen sene gece gündüz hint dizisi izliyordu
Sonra küsmüş eşime kandilde aramadı diye bu sene gelmedi

Reactions: Jou
Neyse ki hint dizisi izlemiyor bizim bir hala var o 1 hafta kalmıştı bende geçen sene gece gündüz hint dizisi izliyordu
Sonra küsmüş eşime kandilde aramadı diye bu sene gelmedi
Bekliyolar neticede haklılar

Evet aslında o açıdan bendr sıkıntılı buluyorum ama cihan alya aşkına izleniyor

Reactions: Jou
Sanırım en sonunda cihan ölüyormuş alyada bu acıya dayanamayıp ülke dışına Kanada’ya gidiyormuş mesleğini orada devam ediyormuş
Evet sanırım orijinali öyleymiş ama bizimkiler mutlu son yazar belki

Kuzenlerin birbirine aşkını tasvip etmesem de Türkiye nin acı gerçeği maalesef, iç Anadolu da hala kuzenler evleniyor özellikle ailede mal çoksa daha çok tercih ediliyor yabancı mallara ortak olmasın diye, neyse gelelim asıl sebebe diziye fena taktım normalde dizi izlemeyi sevmem yargı dizisini bayılarak izliyordum dizi bir yerden sonra reyting uğruna saçmalayınca gözümden düşüyor ve bırakıyorum, 2025 senesinin tek izlediğim dizisi uzak şehir bakalım nerelere gidecek, Instagram da bir yoruma denk gelmiştim Alya Kanada ya gidecek Cihan da peşinden gidip sevdiğini söyleyecek diye sanırım sezon finali bu şekilde olur Alya gider orada baya zorlanır Cihan hem öfkelenir hem özler vs derken 2 3 bölüm geçer, Zerrin hamile büyük ihtimalle 2 bölüm de o olayları izleriz geldi mi sezon finali

Ay bende sizin gibiyim hemen sıkılıp bırakıyorum saçmaladıkları zaman bu dizinin sonu da öyle olmaz umarım ya tek dizimizi de kaybetmeyelim

Ay sinir oldum izlerken tansiyonum yükseldi

Şu Zerrin meselesi çok uzadı ya. Al şimdi de demirle evleniyor
Demir e söyleyecek ama biz birlikte olduk diye, bi de hamile olduğu öğrenilirse tamam işler iyice arapsaçı.. ay Cihan karımı seviyorum dedi inşallah gözlerine bakarak demiştir hemen yarın olabilir mi lütfen ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…