Benim güzel arkadaşlarım , herkese merhaba. Neden yazmadığıma gelince, 24 nisanda geleceklerdi tanışmaya, erkek ark babası rahatsızlandı , araba kullanacaktı gelirken, o kadar yolu gelemezler diye, erteledik 1 hafta ( uçak korkusu var diye binmedi uçağa, otobüs ise rahat olmaz , araba daha iyi olur diye )... ikincisi ise 3 hafta önce kolumu kırdım, merdivenlerden inerken sanırım tansiyonum düştü toparlayamadım kendimi kolumu merdivenin köşe yerine çarptım , vücudumu korumak adına... ama kolum kırıldı, hala sargıda ama yazabiliyorum, psikolojik olarak ta kötüydüm tabi kol kırılınca, o yüzden oturmadım bilgisayar başına... iyileşiyorum ama :)
gel gelelim olay gününe.
Sabah yola çıktılar ve saatlerce direksyon salladıktan sonra yaşadığım şehre geldiler. kalacak yerleri vardı, oraya yerleştiler, dinlendiler ve geliyoruz dediler... abim annem babam hazırlandı. tabi bende, pantolon gömlek giydim ben...
apartmanın aşağısındayız dediler , kapıyı açtım, hoşgeldiniz faslı oldu kapıda, içeri geçtiler , oturduk... ilk 5 dakka herkes şaşkındı, yolculuk nasıldı vs..... ardından tanıma amaçlı babam muhabbet etti... nerde çalışıyordunuz falan filan... annesi ile annem sohbet etti. Abimde arada katıldı sohbete... erkek arkadaşım ve ben heycanlıydık ne olduğunun farkına bile varamadık :)
Çay yaptım ben ( yemeğe çağırdık ama babası ve annesi dışarda yiyelim ilk gün yemek olmaz dediler )
yanına börek, kuru pastalar vs... büyük bir tabağa koydum. ikram ettim, -ki sanırım herkes heycanlıydı tabağa dokunmadılar pek :)
babam coştu sonra, işte ülkenin durumu, işsizlik almış başını gidiyor ( bu konuşmalarda baya güldük erkek arkadaşımla çaktırmadan tabi ), onun babasıda, babamın kafasındaymış baya baya coştular.
Annesi annemle sohbet etti. iyiydi sohbet.. tatlı falanda ikram ettik. gece gittiler....
aşağıya inip uğurladık. annem yarın yemeğe bekliyoruz dedi.
diğer gün öğlen oldu. yemek hazırladık biz. geldiler. masa dizildi. yediler içtiler. kaldırdık yemeği. Ardından tekrar sohbet.... Birbirimizi tanıdık dedi babam, görüşmeye devam edelim. bizde size geliriz, gençlerde konuşmaya devam etsin. kısmetse olur... ( bu konuşmalar uzun oldu , ben kısalttım , genel olarak anlamışsınızdır sohbeti )
sonra gittiler. babam şok mu oldu ne 1-2 gün yine sustu.... annem çok iyi oldu bu dedi. bizde gideriz misafir oluruz....Davet ettiler bizi memleketlerine vs.........
Kısacası 1 ay sonra tahminen , ziyarette bulunuruz. Babam '' yok uzak bilmem '' derse... o zaman işte bende şalterler atar.... zaten uzak diye yüzük takmak istediler derim bende....
Şimdilik durumumuz iyi... birbirimizi çok seviyoruz, sayıyoruz... yüzükleride takarsak ohhhh beeee diyeceğiz...
Destek olan herkese sonsuz teşekkürler..... :))))