• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzak mesafe ilişkimiz bitti

2,5 senedir uzak mesafe ilişkisi yürütüyorum ve yılda 2 defa görüşüyoruz. Kusura bakmayın da sevgiliniz sadece bahane üretmiş uzak mesafe diye. seven insan ayrılmaz. asla!!

Merak ediyorum öyle zor olmuyor mu acaba? Yilda iki kez gorerek birbirinizi özlemiyor musunuz. Ya da ilişkinizi nasıl taze tutuyorsunuz.

Başka biri olup olmadığını ben de sordum. Olmadığına kendisi de yemin etti.
Ve eminim ki yoktur. Sadece anlam veremiyorum
Ne kadar tatlısın, hala buna inanıyorsun.
Ben bugüne kadar ayrılırken (evet bAskasi var) diyen dürüst insan ne gördüm ne duydum. Belki bir açık kapı bırakmak için, belki de hala sana kıymet verip seni daha çok üzmek istemediği için yok deme ihtimali çok yuksek.
Ayrıca g.tü sıkışan herkes yalan yere yemin eder. KK'da da aldatmadım diye yemin eden tonlarca koca var..
Bence inanmayın...eğer neden ikinci bir kişi olmasaydı zaten her fırsatta bir araya geliyormuşsunuz. Bir dahaki geldiginde bu konuyu acardi.
Ya da sizin bize anlatmadiginiz birşey var. Yani eğer gereksiz kıskançlık krizleriniz-negatiflikleriniz-gekecekle ilgili anlasamadiginiz yerler- uzun süren küslükleriniz falan gibi şeyler de varsa ve ayrılmak istiyorsa başka biri olmayabilir ama herşey güllük gulistanlikken böyle bir şey diyorsa başka sebep aramaya Cok da gerek yok

Seven insan hiç görmemeyi az görmeye tercih eder mi Allah aşkına? 1.5 yılda yeni mi kafasına dank etmiş üstelik?

Geri dönüş beklemeyin. Ya başkası varsa, nasıl emin olacaksınız ki?

Tek kelimeyle bahane. Hiç peşine düşme, uğruna terk edildiğiniz kişi kazığı atınca soluğu yanınızda alacaktır . Nacizane tavsiyem ikinci şansı vermeyin.

Eğer cinsellik yaşıyorsanız ve şu an yakınında birini bulmuşsa sana açık kapı bırakarak gitmiştir o taraftan tekme yiyince elinin altında ol diye. Yazık cidden. Dönerse de kabul etme asla.

Hepimiz uzun mesafe ilişkisi yaşadık zordur ama kavuşmalar çok güzeldir.Fakat burada severek ayrılma göremedim ben büyük ihtimalle başke biri var.Dönebilir geri ama başk birş varsa eğer önce onunla dener baktı olmuyor tekrar geri döner tecrübeyle sabittir.

Seven insan gidemez
Mesafe dediğin nedir ki
Kmler olsun aranızda ne olucak
Sonuçta bir araya geliyorsunuz
Bence ilişkiden sıkıldı yaşım genç başka kadınlarla da ilişkim olsun hayatın tadını çıkarayım diye düşünüyor klasik erkek modeli
Biraz zaman ver mutlu olamayıp sana geri dönebilir ama tabi ne zaman?
Ben olsam kalbim çok kırılırdı bir daha dönmezdim ona
Bir kere ayrılık lafını ağzına alan adama bir daha asla güvenemem kırgınlık olur öfke olur içimde
Herkes farklı tabi kabul eden de var hatta çoğunlukta.

Bence sadece siz sevmişsinz gercek seven hic bir adam birakmaz hele de mesefa gibi basit bir bahaneyle. Insanlar kitalar arasi bile aşk yasiyor bu kadar saf olamazsinz bir de sevgisnden şüphem yok demişisnz.bu teknolojiyle bu hizla bu çag da mesafeyi bahane edip ayrilan bir adam kusura bakmayin ama beni güldurür sadece.

Kusura bakmada herif sevmiyomus sevdiginden eminsin demek:)) anlamiyom nasil emin oluyon? Bana kimse anlatmasin mesafe yuzunden uzun surecek iliskiler bitebilir ama ciddi isen beklersin arkadasim:) benim esim beni yillarca 1000 lerce km ye ragmen bekledi. Seven bekler.. sevdigim adama baskasi dokunsun?? Dusuncesi bile korkunc

Back