• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

uyuzum / Kendi Şiirleri

uyuzum

aşksın sen oğlum.....
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2010
672
12
118
İstanbul
Ben senimi sevdim diye başlar biten tüm aşkların cümleleri
evet ben seni sevdim hemde seni öyle bir sevdimki tüm imkansızlar yok oldu gözümde diğer sevdalar utandı sevdalığından sen benim soluğumdun nefes alışım bakışımdın tutan elim yürüyen bacağım bedenimdin tüm bedenimde titreyen sesim saç telimdin içimdeki bendim şimdi sen başka bedenlerde hayat buluyorsun bende başka bedende soluyorum sen benim hala içimi acıtansın hala duamsın bitmeyen rüyam ama rüyalarımın kabususun sen benim nefes alışım ama can verdirmeyenimsin hem özlemim hemde yasaklımsın hala en özelim geri gelmesini istediğim geçmişim varmak istediğim geleceğimsin haram kılınmıssın bana ama ne yazar sen benim hala en delimsin en sevdalında benim hala özlediğim kokunu aradığımsın yanımda yatan önemli değil sevişmelerim sensin aldığım haz inlediğim ad içimdeki feryat allahıma uzanan duam..unutma unutulmayan ben yaşadıkça hayat var oldukça hala en büyük aşkımsın....

sana dair hayallerim var hala
adını koyamadığım
gidenin ardından bize kabullenmek yakışır
bunu bilirim bilirimde yinede söz geçiremem
gönlüme özlemlerim gitgitçe çoğalır
bogazım yumru yumru içim acır sessiz çığlıklarım yankılanır
korkular kaplar içimi sensizlik hergeçen gün dahada çekilmez olur nefessizim aşkım…bitikleri oynuyorum susuyorum sussuzsa sensizlik büyüyor kor oluyor kalbim parçalanıyor gurur gırdabından çıkamıyorum…hala seni çok seviyor özlüyorum buna ayrılıkmı derler aşkım bilemiyorumki bildiğim tek birsey ayrılık bile halime acır…aşkım gel ne olduğun umrumda değil yeterki gel….

çoğalıyorum eksildikçe düştüğüm yanlızlık girdabından çıkamıyorum
hayat bana her geçen gün biraz daha büyüdüğümü hissettiriyor
özlemler içinde çırpınıyorum ben seni hala çok özlüyorum
hala unutamadığımsın hala sevdalımsın ben seninle o kadar güzel bir ilişkiyi boşyere harcadım ki artık tüm yaşadıklarımı hakettiğimi inanıyorum mutsuzum senden sonra hiç kimseyi sevemiyorum yabancı kollarda sadece rol yapıyorum....
mutsuzluğum siper oluyor hayata herkesten kaçarları oynuyorum kaçtıkça yalnızlığım büyüyor acılarım artıyor....nefesim derdim ben sana senden sonra kimseye yakıştıramadım bu sözü senden sonra kimseyi sevdamada yakıştıramadım aşk sadece sana aitti sevdam sadece senindi ben sadece sana iattim halada sana aidim .....sen benim unutamadığım unutamayacağım ilk ve son aşkımsın.....

Back