- 11 Mart 2023
- 1.096
- 1.260
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birebir aynı durumdayım bebeğim bir aylık geceleri kaşınmaktan uyuyamıyorumAllah aşkına akıl verin ağlamaktan helak oldum. Doğumda hastaneden uyuz kaptım. Şu an sadece bende kaşıntı var eşim ve bebeğim iyi ama eminim onlara da bulaşmıştır. Bebeğim maalesef henüz 1 aylık çok küçük. Nasıl kaldıracak. Düşünmekten çıldırmak üzereyim
Ne yapmayı düşünüyorsunuz inanın sizi en iyi ben anlarım bu durumda. Emziriyorum bebeğime geçmemiş olmasına inkdn yokBirebir aynı durumdayım bebeğim bir aylık geceleri kaşınmaktan uyuyamıyorum
Basta kaşıntı ile başlıyor geceleri bendede oyle başladı sonrasi ilerliyor kirmizi benekler sonra tuneller daha ilerisi cizikler atıyor deriye tedaviye nekadar erken baslanirsa okadar iyi bitti deyip birakmamak lazim ben o hataya düştüm. Esim tedavi olmadi bende yok dedi simdi oda kapti bastan belki oda tedavi olsaydi ilerlemezdi bizimkisi cogaldi ve direnc kazandigeceleri bende kaşınıyorum sanırım bende de var bu illet
Elma sirkesini heryerine sür 5 6 dakika bekleyin ve daha sonra az da durulanma suyuna koyun çok durulanmadan çıkın biraz durduktan sonra kolanya dökün aynı durumdayız benim bebegimde 3 aylık inşallah faydasını görürsünüzAllah aşkına akıl verin ağlamaktan helak oldum. Doğumda hastaneden uyuz kaptım. Şu an sadece bende kaşıntı var eşim ve bebeğim iyi ama eminim onlara da bulaşmıştır. Bebeğim maalesef henüz 1 aylık çok küçük. Nasıl kaldıracak. Düşünmekten çıldırmak üzereyim
Tam nedirArkadaşlar galiba kurtuluyoruz bu beyaz losyon icinde benzilbenzoat varmis eczaler hazırlıyor piyasadaki herseye direnc kazanmis sadece bu losyon geciriyor 4 aydir surmedigim sey kalmadi kortizon igne bile vuruldum ama Allaha hamd olsun sonmeye basladi isirmalar yok kirmizilillar gecti cok az kaldi insaAllah bitiyor
Bizdede sona yaklaştık insaAllah yarin doktora gidecegim bizde çok sey kullandik Allah yaşayanlara yardim etsib çok cok zorMerhaba ne durumdasınız bilmiyorı m ama eczane kötü kokulu bi karışım yağıyo 3 gün uyguluyorsunuz ama evi temizlemeli siniz sürekli sirkelerle ve bebeğe birinin destek olması gerek biz ailecek kapmıştık şükürler olsun çok zor zamanlarsı ama