• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uyuz

handemersin

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2023
28
2
6
28
4 aylık bebeğim var uyuz oldu 1 aydır tedavi uyguluyorum hala temizleyemedim her gün ağlıyorum ne ilaçlar kullandım acaba bana yardımcı olur musunuz artık piskolojım bozuldu

Geçmiş olsun öncelikle.siz de var mı bu hastalık?
Uyuz ilaç ile bitiremezsiniz kesinlikle herşeyi 60 derceden yukarı yıkayın

bende çok aşırı kaşıntı vardı her yerim kaşımaktan yara oldu yaklaşık 2 haftadır yok ama şimdi bebeğimde var

Kıyafetlerini 60 derecede ve sodamatik Sirke'de kullanarak yıkayın giymeden önce de mutlaka utuleyin her yatağını yastık yorgan değiştirin değiştirmeye yetistiremezseniz sirkeli su spreyle yatağının her tarafına sıkarak utuleyin ama önce buyuklerdekinin geçmesi lazım onlar tekrar bulaştırmasin

Vallahı herşeyi deniyorum kafayı yiyorum deprem bi yandan sallandılar uyuz bi yandan fikirleniz için teşekkür ederim

Uyuz için okuduğum kadarıyla evdeki herkesin ilaç kullanması gerekiyor, evdeki her şeyin yüksek derecede yıkanması gerekiyor. Siz de ilaç kullanıyor musunuz? Eşiniz?

Bir de elinizin altında spreyde sirkeli su olsun kaşınan yerlerinize şüphelendiğiniz şeylere arasıra sıkın cay ağacı yağı kantaron yağı çörekotu yağı bunları da karıştırıp yada zeytinyagi çay ağacı yagi karışımı bunlardan birini de hazırlayın kaşınan yerlerinize sürün 15 gün boyunca hergun süpürme yatak çarşaf degistirme yapın daha sonra bı 15 günde iki günde bir olarak devam edin geçse bile sirkeli suyu bırakmayın bildiklerim bunlar bebek için kullanacaksanız zeytinyağı oranı fazla olması gerek tahriş yapabilir 4 aylık olduğu için kullanılmıyor olabilir de doktora danışın yanlış yönlendirmek istemem bir de anne sütü sıkmak iyi gelir diye bir yorumda okumuştum denemek isterseniz bilginiz olsun.

Back