Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar vücudumda bu şekilde şeyler var ve kasiniyorum ara ara. Doktora randevu aldim ama kafayi yiyecem gidene kadar. Geçirenler varsa yorum yaparmisiniz?
Boyundan yukarıda yoksa, göğüs altı koltuk altı, genital bölge civarındaysa, tek sıra halindey ipe dizili gibi- fotoğraftaki görüntü- uyuz olması yüksek ihtimal.
Boyundan yukarıda yoksa, göğüs altı koltuk altı, genital bölge civarındaysa, tek sıra halindey ipe dizili gibi- fotoğraftaki görüntü- uyuz olması yüksek ihtimal.
Doktora göründüm bu kadar küçük olduğu için pek mümkün olmadığını söyledi. Döküntü bu şekilde olmuyormus , ayrıca küme halinde değilmis. Gece kaşıntısı olmamasi da buna isaret dedi.Yine de büyürse kontrol etmemi istedi.
Arkadaşlar vücudumda bu şekilde şeyler var ve kasiniyorum ara ara. Doktora randevu aldim ama kafayi yiyecem gidene kadar. Geçirenler varsa yorum yaparmisiniz?
eğer geçmezse uyuz olabilir ben ezcanzeden kükürtlü karışım yaptırdım her eczane yapıyordur uyuz için losyon bu çok çok işe yarıyor ben onunla atlattım sürekli sürerek
eğer geçmezse uyuz olabilir ben ezcanzeden kükürtlü karışım yaptırdım her eczane yapıyordur uyuz için losyon bu çok çok işe yarıyor ben onunla atlattım sürekli sürerek
İnanilmaz yayin şu aralar anladığım kadarıyla bugün eşime baktırdım. Kabuk tutup kuculduklerini söyledi. Eğer bu şekilde devam ederse kaybolacaklar. Bakalım gecmezse zaten her halükarda ilaç aldim, onları kullanacağım