Hanımlar merhabalar geçen hafta biz bşr pikniğe gittik geç saatlerde döndük eve geldiğimizde yer yerimizi sivriler yemişti. Sabah oğlum kalktığında sağ elinğn üzerine parmakları kırkırmızı sinek ısırığı gibi kırmızı beneklerle doluydu. Krem sürdüm biraz hafifledi ertesi sabah evde aynı yeri bacaklarını kocaman kocamam sinek ısırığı izleriyle kalltık. Doktora getirdim korktum başka bişi olabilir mi diye. Aile hekimi yok dedi sinek izleri. Ardından içim rahat etmedi çoçuk f doktoruna getirdim heryerine baktı uyuz değil bu izler de bir buçuk ayda kendiliğindem geçer dedi. Uyuzu araştırdım gece kaşıntısı uykudan uyandırır sıcak dultan sonra kaşıntı daha da artar diyo bizde ne gece kaşıntısı ne sıcak duştan sonra artan bir kaşıntı. Bazen izler geçiyo gibi oluyoken bazen beliriyolar. Ama içimde bir huzursuzluk var ve çok stres halindeyim inanılöaz bir çıkmazdayım. O esnada oğlumun elinin resimlerini hemşire arkadaşlara başka illerde çalışan doktor arkadaşşarımıza attık kşmse uyuza ihtimal vermiyo ama ben artık korkudan endişeden yemek yşyemez oldum