- 9 Ağustos 2017
- 24
- 10
- 32
-
- Konu Sahibi lanetliliris
Oglumda tunel gorunumu var sanki bir igneyle cizilir deri ya egri bugru oyle.ve kucuk kirmizi slerji gibi aralikli dokuntuler.bendede kabuk bagliyor sanki sivilcelerin ustuUyuz belirtileri nasıldır, küçük bir foto ata bilirmisiniz.
Görüntü her kiside farklı ozaman. Bizde de bisiler başladı ama anliyamadim. İğneyle çizili gibi değil, sivilce gibi sulu da değil. Sirke yapıyorum kaşıntı geciyor sonra belirti gidiyor. Pütür pütür bisiler çıkartıyorum ısılık gibi, kaşınıyor bazen kasinmiyor. Kaşıninca sirke li su geçiriyor. İlk kızımda sonra ben. Ufak kızımda bişi yok.Oglumda tunel gorunumu var sanki bir igneyle cizilir deri ya egri bugru oyle.ve kucuk kirmizi slerji gibi aralikli dokuntuler.bendede kabuk bagliyor sanki sivilcelerin ustu
Benimde oyle putur putur.herkesdexayni etkiyi ve ayni goruntuyu gostermiyor.ozellikle diz ve dirsek bolgrlerinde putur putur bendeki goruntu.oglumda direk alerji ypiyor ve onda k8zamik gibi kucuk kucuk dokuyor.ve tunel belirli onda.Görüntü her kiside farklı ozaman. Bizde de bisiler başladı ama anliyamadim. İğneyle çizili gibi değil, sivilce gibi sulu da değil. Sirke yapıyorum kaşıntı geciyor sonra belirti gidiyor. Pütür pütür bisiler çıkartıyorum ısılık gibi, kaşınıyor bazen kasinmiyor. Kaşıninca sirke li su geçiriyor. İlk kızımda sonra ben. Ufak kızımda bişi yok.
Bizde başlangıcı mı ki diye düşüniyorum artık. Hergun sirke suyu uygulama mi yapsam ki kızıma ve kendime. Endişelenmeye başladım ..Benimde oyle putur putur.herkesdexayni etkiyi ve ayni goruntuyu gostermiyor.ozellikle diz ve dirsek bolgrlerinde putur putur bendeki goruntu.oglumda direk alerji ypiyor ve onda k8zamik gibi kucuk kucuk dokuyor.ve tunel belirli onda.
Ben bu hata yuzunden bu halecdustum cok pismanim ilk etapda bir losyon bir temizlikle gececekkken aylarim heba oldu cocugum mahf oldu.eger ki bir supheniz varsa gec kalmayin.ilacida cok iyi uygulayin tirnak aralarina varana kadar.Bizde başlangıcı mı ki diye düşüniyorum artık. Hergun sirke suyu uygulama mi yapsam ki kızıma ve kendime. Endişelenmeye başladım ..
Ve bu sirkeli su hic bir ise de yaramiyor .yarasaydi bizde yarardi.ilac bu hastalikda sart.3 cesit ilac kullandik gene gecmiyor o denli de nefret birsey.Bizde başlangıcı mı ki diye düşüniyorum artık. Hergun sirke suyu uygulama mi yapsam ki kızıma ve kendime. Endişelenmeye başladım ..
Sanırım başlangıç gibi gözüküyor, yarın ilk isim randavu almak. Şuan delilerce neti dolandım. Kükürt ve vazalin karışımı varmış herhalde, doktora taşınıp tedavi başlamam gerek. . Çay ağacı yağı, kese, kükürt sabunu yapanlar faydasını görmüşler. Hergun her tarafı ütü basarım, çarşaflar, halılar ve giyimler. Başlangıç sa inşallah kısa zamanda atlatırız. Sizede gecmis olsun, tez zamanda atlatirsiniz.Ve bu sirkeli su hic bir ise de yaramiyor .yarasaydi bizde yarardi.ilac bu hastalikda sart.3 cesit ilac kullandik gene gecmiyor o denli de nefret birsey.
Uyuz her kişide farklı gösteriyor herhalde, bizde böyle döküntüler olmadı. Belki bizde ilerlemedi, ilerleseydi belki döküntü yaralar oluşurdu. Başka doktora daha görünün. Ben acil doktoruna biz kasinıyoruz söyleyince ve pütür pütür bisiler çıkardığımız gösterince hemen uyuz tedavisine başladı.Kizlar benimde kardeşimin avuç iclerinde, ayaginda ve bacaklarinda değişik birsey çıktı surekli kasiniyor, doktora gitti net birsey soyleyemediler tahmininiz, bir fikriniz var mi?
Cok sukur klsa zamanda atlatmistik.Kızlar atlatabildinizmi merak ediyorum
Detayl8 bilgi yazarmisiniz nasil atlattijizCok sukur klsa zamanda atlatmistik.
Ben buraya detayli olarak yazmistim, yazilarimi nedense goremiyorum.Detayl8 bilgi yazarmisiniz nasil atlattijiz
Bunlari bizde yapiuoruz ama nafile.birtek eczanede kukurtlu karisim yapilmadi o kadar gerci onu yapipda gecmeyenlerde cok.size cok gecmis olsun darisi bizlereBen buraya detayli olarak yazmistim, yazilarimi nedense goremiyorum.
Ilk kizimda kasinti olustu, sonra bende ve en son kucuk kizima gecince doktora gitim. Eczanenin yaptigi karisimini kulandik. Orta da ne varsa kaldirdim ve posetledim. Yataklari yorganlari ve koltuklari utuledim devamli. Krec alip hertrafa pustkurtum. Giyimleri ve carsaflari devamli yikadim. Teyzemin kizinda fazla surmus.
Belki sizde etkiyi gosterecek.Bunlari bizde yapiuoruz ama nafile.birtek eczanede kukurtlu karisim yapilmadi o kadar gerci onu yapipda gecmeyenlerde cok.size cok gecmis olsun darisi bizlere