- 7 Mayıs 2017
- 2.052
- 2.588
- 133
- Konu Sahibi Birpapatyagolgesi
-
Demir eksikliginiz olabilir dahileyeye gidip kaninizi kontrol ettirinArkadaşlar sürekli uyuyorum son bir haftadır. Aşırı derecede uykum var. Eşime anlattım durumu. Çok anlam veremedi ama bugün salonda kahvaltıdan sonra "iki dk surda durayim kalkcam aşkım , sofra kalsın dokunma" dedim. Kafamı koltuğa dayadigim gibi uyumuşum. Eşim gorunce çok sasirdi. Kafayı koydugn gibi daldın dedi. Önceki gün inat ettim kalktım esnemekten halim kalmadı. ve ayakta durmakta çok zorlandim. Şuanda da uyku halim var ama şunu yazıp uyucam. Eskiden de 1 gibi hatta 2.5 gibi uyusam bile sabah 7 de 8 de uyanır günlük işlerimi yapar hayatıma devam ederdim. Bişi oldu. Havadan mi sizde de var mı bu haller.
Aaa bunu düşünmemiştim şükür evet kesinlikle olabilir teşekkürler.Demir eksikliginiz olabilir dahileyeye gidip kaninizi kontrol ettirin
Rica ederim ayni sey bendede olmuştu demirim çok düşük çıktıAaa bunu düşünmemiştim şükür evet kesinlikle olabilir teşekkürler.
Aklıma geldi ama imkansız korunuyorz prezarvatifle. Günüm de daha gelmedigi için bilemiyorum ama sanmam.Hamilelik olabilr mi?
Benim öyle olmuştu.
Hemen dahiliyeye randevu aldım tskederimRica ederim ayni sey bendede olmuştu demirim çok düşük çıktı
Gitmişken beta da baktırın.Hemen dahiliyeye randevu aldım tskederim
Gitmişken beta da baktırın.
Sizi korkutmak istemem ama arkadaşım öyle kalmıştı patlamışAy çok tatlısınız ama hamile kalamam przvrifle dimi
Kalır mıyım yoksa
Şuan korktum
Tmm bizimki sağlam patlak degildi.Sizi korkutmak istemem ama arkadaşım öyle kalmıştı patlamış
Prezeevatif %99 koruyor. Yuzde 1 risk mevcut. Benim de ilk hamileligimde cok uykum geliyorduAy çok tatlısınız ama hamile kalamam przvrifle dimi
Kalır mıyım yoksa
Şuan korktum
Bence d vitamini eksik gerçi onu da kullanıyorum ama bazen , çok sık değil. D dusuktur.Prezeevatif %99 koruyor. Yuzde 1 risk mevcut. Benim de ilk hamileligimde cok uykum geliyordu
Çok güvenmeyin.Tmm bizimki sağlam patlak degildi.tskederim
Tmm ama yarın gidemicenm. Artık başka gün alcam. Ama doktora bunu söylesem güler.Çok güvenmeyin.
Sonucu merak ettim şimdi mutlaka yazın.
Dun vardı bir konu, prezervatifle korunurken hamile kalmış.Ay çok tatlısınız ama hamile kalamam przvrifle dimi
Kalır mıyım yoksa
Şuan korktum
Beta hcg iicn randevu beklemeye gerek yokki, aile hekiminizde yapabilrTmm ama yarın gidemicenm. Artık başka gün alcam. Ama doktora bunu söylesem güler.Birde 1.5 hafta antibiyotik kullandım eğer hamileysem yeni konu acicam o endişe ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?