• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bölgesel İncelme Uyuyarak zayiflama...

Bölgesel İncelme; Yöntemler ve Ürünler

capkinkiz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2009
470
0
116
32
İstanbul
Kizlar ramazan ayinda bir sey kesf ettim...Hemen paylasiyorum sizlerle...
Ramazan ayinda malum halsizlik aclik bende okuldan gelince nerdeyse hergun veya hafta da 4-5 gün bir kac saat uyuyordum ve ramazan ayi bitince 3-5 kilo vermistim... Belki baska birseydir, ac kalmaktandir dersiniz ama gercekten uyumak bunun sebebi, cünki ben önceki ramazanlar da nerdeyse okuldan sonra hic uyumazdim ve kilo alirdim ramazan da anca ayda 2-3 gün uyurdum anca ama bu sefer cok halsizdim, ve tv de de duymustum onceden cok uyuyarak kalorilerin yakildigini... Ki benim bir arkadasim var kiz gecen sene nerdeyse her gün okuldan sonra uyurdu ve gercekten cok zayifti, bu sene eskisi kadar uyumuyor ve kalcalarinda felan dolgunlasma oldu o yüzden firsatini buldukca uyuyun kizlar....kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

bnce metabolizmayla alakalı ya
ben çok uyudum mu şişerim
az uyuyunca da eriyorum
gnde 5 saat fln uyurum istisnalar hariç
44 kiloyum
ama bnm yemek sorunum war
mesela dn bütün gün sadece 1 tost yedm wwe acıkmadım btn gn
kişiden kişiye deişir bnce

benim hep öyledir zaten. uyuduğum zamanlarda acayip kilo veririm (tatillerde oluyor bu genelde ;)
ama benim çok uyumaktan kastım gerçekten çok uyumak 15-20 saat gibi ;)
gerçekten veriyorum ama kilo , az uyuduğumda da alıyorum genelde

bnce metabolizmayla alakalı ya
ben çok uyudum mu şişerim
az uyuyunca da eriyorum
gnde 5 saat fln uyurum istisnalar hariç
44 kiloyum
ama bnm yemek sorunum war
mesela dn bütün gün sadece 1 tost yedm wwe acıkmadım btn gn
kişiden kişiye deişir bnce

Hee senin yemek sorunun varsa ondandir kaldi ki zaten zayifsin...

benim hep öyledir zaten. uyuduğum zamanlarda acayip kilo veririm (tatillerde oluyor bu genelde ;)
ama benim çok uyumaktan kastım gerçekten çok uyumak 15-20 saat gibi ;)
gerçekten veriyorum ama kilo , az uyuduğumda da alıyorum genelde
Yani neymis bol bol uyumak lazimmis hem saglik icin hemde zayiflamak icin:dance:

Back
X