Uyuyamiyorum

Fsly

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2020
688
301
33
31
Kızlar ilk bebeğimi doğumdan sonra kaybettim. Kromozom bozukluğu vardı sezeryanla doğum gerçekleşti ve 36 gün sonra öldü . Biliyordum kendimi hazırlamıştım . Tekrar hamile kaldım ve herşey yolundaydı cuma günü sabaha karşı aniden suyum geldi ve doğum gerçekleşti. Bebeğim 36+4 de 2885 gram olarak dünyaya geldi . Beslenirken nefes nefese kaldığı için doktor ilk gece makinaya bağladı. Sonra fanustan devam ediyor şırınga ile besleniyor . Cumartesi yani dün görmeye gittim fanustaydi . Doktor çıkacağı gün hakkında kesin birşey söylemiyor sütüm stresten hiç gelmedi . Allah rızası için bana birşeyler söyleyin dayanacak gücüm kalmadı artık benim . Varmı bebeği böyle olupta sağlıkla kucağına alan

Çok var canım 36 dan sonra çoğu hayatta sadece ciğeri gelişmediği için makinaya bağlı 38 olunca çıkar yengem de böyleydi çok ağladı üzüldü ama hiç gerek yok canım emin ol

Çok var canım 36 dan sonra çoğu hayatta sadece ciğeri gelişmediği için makinaya bağlı 38 olunca çıkar yengem de böyleydi çok ağladı üzüldü ama hiç gerek yok canım emin ol
İnşallah canım bugün gittim gördüm . Doktor olmadığı için fazla bilgi alamadım ama kıpır kıpır dönmeye çalışıyor. Bı görsen elleri minicik

Rabbim şafi ismiyle şifasını versin inşallah Dualarımda güzel melek… İnşallah sağlıkla kucağına alırsın en yakın zamanda Rabbim nasip etsin inşallah size de bol sabır diliyorum yolun sonu çok güzel olsun bugünleri hatırlamayın bile inşallah

Cok teşekkür ederim güzel dualarınız için . İnşallah alırım kucağıma biran önce

Cok teşekkür ederim güzel dualarınız için . İnşallah alırım kucağıma biran önce
Sen şimdi sütünü arttırmaya bak canım bebeğim gelecek de mutlulukla masaj yap memelerine sağ bollll su iç tatlı ye hurma fln... Da bebişin gelecek kucağına sağlıkla annesi

fanus dediğiniz hood sanırım bu iyi bir şey çünkü bebekte solunum sıkıntısı yok. hooddan sonra oda oksijenine alışma ve kendi başına devam ettirme geliyor. ters bir durum olmazsa enfeksiyon vs bence en kısa zamanda çıkar. kendinizi darlamayın. bu arada bir şey söylememelerinin sebebi aniden bir şey olursa sizin beklentilerinizi boşa çıkarmamak. bir sabah vizitten sonra aranır ve hemen gelin alın denir.

ben 30 haftalık 29 ile uyumlu doğum yaptım. bebeğim solunum sıkıntısı yokken birden hastane enfeksiyonu kaptı ve entübe edildi. hemşire hatası sebebiyle bağırsakta bir sıkıntı olabilir dendi fakat çok şükür o da geçti. 1990 gram ile 46.günde çıktık.ki sizin o kdr sürmez bence

37+4 ile benim bebegimde yogun bakimda kaldi suyumu yuttugu icin senin benim gbi o kadr bebek var ki o haftalarda saglikla oradan cikan Rabbim omur versin 5.5 aylik 900 gram dogup yasayan bebisler bile var gonlunu ferah tut Rabbim saglikli omur versin insallah bebegine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…