• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uyuyamiyorum yardım !!

Ege varsa bi soğanı küp küp doğa üzerine 3 yemek ksg bal koy 2 saat bekle bu arada duş al seni terltecek kalın giysiler giy ve wicks veya başka naneli krem varsa ayak altına sür ve çorap giy. Sonrada iki kaşık soğan suyundan ic. Ayrıca bir soğanı bütün olarak Başucuna koy
Soğan li karışımı mutlaka deneyeceğim teşekkür ederm

Tadı pek güzel değil ne yazık ki:) 8 aylık hamileydim ve fena bir grip geçirmiştim. Çaresizlikten tek hamlede hüp içiyordum.tadını umursamıyordum.Yapabilirsen deneyin faydasını görürsünüz.
İkinize de çok geçmiş olsun.
Tamam canım çok saol :)

Çok geçmiş olsun, herkes doğal grip kürünü yazmış, bende grip olacak gibiysem bol acılı mercimek çorbası içerim, çayımı her zamankinden açık koyar içine karanfil, tarçın ve limon koyarım.
Eşimin doğal kürüyse ayva, havalar soğumaya başladığında hergün düzenli olarak bir ayva yer, çok işe yarıyor grip olmamı engelliyor diyor.

Hepi topu bir yemek kaşığı,tek seferde fondip yap üzerine su iç.ben hamile halimle içtim içersin şartlandırma kendini.
Aslında öyle hassas biri değilimdir ama sabit biriyim bildiğim tatlardan şaşmam ama deneyeceğim
Bizim ufaklıkta girip onada deneteyim

Çok geçmiş olsun, herkes doğal grip kürünü yazmış, bende grip olacak gibiysem bol acılı mercimek çorbası içerim, çayımı her zamankinden açık koyar içine karanfil, tarçın ve limon koyarım.
Eşimin doğal kürüyse ayva, havalar soğumaya başladığında hergün düzenli olarak bir ayva yer, çok işe yarıyor grip olmamı engelliyor diyor.
Önerileriniz gerçekten çok güzel teşekkür ederim yarın ilk isim mercek çorbası olacak :)

Önerileriniz gerçekten çok güzel teşekkür ederim yarın ilk isim mercek çorbası olacak :)
İnşaallah sizde de işe yarar, çok terletiyor, ateşi alıyor ve vücuttan toksinleri terle atmanıza neden oluyor.
Eşinize de söyleyin hele kışın evden limon eksik edilmez, limon alsın kiloyla.

İnşaallah sizde de işe yarar, çok terletiyor, ateşi alıyor ve vücuttan toksinleri terle atmanıza neden oluyor.
Eşinize de söyleyin hele kışın evden limon eksik edilmez, limon alsın kiloyla.
Sorumsuz işte. . teşekkür ederim aydinlattiginiz icin

Back