- 3 Ocak 2017
- 809
- 424
- 18
- 28
- Konu Sahibi Uzgun melek37
Evet haklısınız çok teşekkürlerbende geçiyor ama her vucut herşeye aynı tepkı verırmı bırsey dıyemem genede denemekten bırsey kaybetmezsınız en azından ıse yararsa kurtulursunuz:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet haklısınız çok teşekkürlerbende geçiyor ama her vucut herşeye aynı tepkı verırmı bırsey dıyemem genede denemekten bırsey kaybetmezsınız en azından ıse yararsa kurtulursunuz:)
Soğan li karışımı mutlaka deneyeceğim teşekkür edermEge varsa bi soğanı küp küp doğa üzerine 3 yemek ksg bal koy 2 saat bekle bu arada duş al seni terltecek kalın giysiler giy ve wicks veya başka naneli krem varsa ayak altına sür ve çorap giy. Sonrada iki kaşık soğan suyundan ic. Ayrıca bir soğanı bütün olarak Başucuna koy
ac kapıları heryer eşit olsun valla tuvaletın kapısını bıle aralık tutuyorum orada ılısın bıraz dıye :)Tasinacagiz doğal gazlı eve sözde amaaa inşallah bebeğim de sık hasta oluyor bu sobadan
Tamam canım çok saol :)Tadı pek güzel değil ne yazık ki:) 8 aylık hamileydim ve fena bir grip geçirmiştim. Çaresizlikten tek hamlede hüp içiyordum.tadını umursamıyordum.Yapabilirsen deneyin faydasını görürsünüz.
İkinize de çok geçmiş olsun.
Ben yiyebilirmiyim bilmiyorumKız valla herseyi yerim yeterki gecsin
Evet mantıklı biraz fazla yakacaksin :)ac kapıları heryer eşit olsun valla tuvaletın kapısını bıle aralık tutuyorum orada ılısın bıraz dıye :)
Ben hamile kalmak için soğan suyu bile içtim kaynatıp onuda icerimBen yiyebilirmiyim bilmiyorum
Nihayetinde soğan ve bal çok zıt karakterler
Ama sende haklısın
Hepi topu bir yemek kaşığı,tek seferde fondip yap üzerine su iç.ben hamile halimle içtim içersin şartlandırma kendini.Ben yiyebilirmiyim bilmiyorum
Nihayetinde soğan ve bal çok zıt karakterler
Ama sende haklısın
Ay kıyamam ya,Kız valla herseyi yerim yeterki gecsin
Aslında öyle hassas biri değilimdir ama sabit biriyim bildiğim tatlardan şaşmam ama deneyeceğimHepi topu bir yemek kaşığı,tek seferde fondip yap üzerine su iç.ben hamile halimle içtim içersin şartlandırma kendini.
Önerileriniz gerçekten çok güzel teşekkür ederim yarın ilk isim mercek çorbası olacak :)Çok geçmiş olsun, herkes doğal grip kürünü yazmış, bende grip olacak gibiysem bol acılı mercimek çorbası içerim, çayımı her zamankinden açık koyar içine karanfil, tarçın ve limon koyarım.
Eşimin doğal kürüyse ayva, havalar soğumaya başladığında hergün düzenli olarak bir ayva yer, çok işe yarıyor grip olmamı engelliyor diyor.
Evet canım ya elim kolum bağlı ölsem kimsenin ruhu duymaz :))Ay kıyamam ya,
Ne pis bi hal dimi
İnşaallah sizde de işe yarar, çok terletiyor, ateşi alıyor ve vücuttan toksinleri terle atmanıza neden oluyor.Önerileriniz gerçekten çok güzel teşekkür ederim yarın ilk isim mercek çorbası olacak :)
Sorumsuz işte. . teşekkür ederim aydinlattiginiz icinİnşaallah sizde de işe yarar, çok terletiyor, ateşi alıyor ve vücuttan toksinleri terle atmanıza neden oluyor.
Eşinize de söyleyin hele kışın evden limon eksik edilmez, limon alsın kiloyla.
:))) ah bu kocalar...Sorumsuz işte. . teşekkür ederim aydinlattiginiz icin
Koca taşın altına gelsin :))))):))) ah bu kocalar...
Evet içine de bir cimdik kadar karabiber atın terlemeye bakınBallı ıhlamur için biraz rahatlarsınız
Karabiberi bol katarim çabuk öyleyim :))Evet içine de bir cimdik kadar karabiber atın terlemeye bakın
vücut direncinize göre atlatırsınız inşallah
Pardon iyleşeyeim dicektimKarabiberi bol katarim çabuk öyleyim :))