- 3 Ocak 2017
- 809
- 424
- 18
- 28
- Konu Sahibi Uzgun melek37
-
Geçmiş olsun bizeHani bir deyim varya kelin ilacı olsa
Saol canım ama zencefilim yok maalesefZencefil cayi icin iyi gelir birde bol vitamin c alin. Allah acil sifalar versin.
Sinizutim var evim sobali fena usuttum tesekkurlerGecmis olsun, ilik bi duş al once bence, sonrada bi ates dusurucu ilac al evde varsa.. Yarinda doktora gitmelisin..
Sanada canım sanadaGeçmiş olsun bize
Evet onu düşünmedim teşekkür ederimBallı ıhlamur için biraz rahatlarsınız
Ahh limon bile yok bu sorumsuz koca yuzundenSanada canım sanada
Nane limonun bol olsun
Rica ederim, Geçmiş olsunEvet onu düşünmedim teşekkür ederim
Yapma ya keşke imkanım olsaydı gönderseydimAhh limon bile yok bu sorumsuz koca yuzunden
Hadi ya. bir arabam olsa inancı şimdi gideceğim acile bir de küçük bebeğim var bırakacak kimse yokÇok geçmiş olsun. Feci gripseniz iğneden başkası toparlamaz gibi görünüyor
Limon için tesekkur ederimBir arkadaşım bugün ziyaretime gedi
Bir tavsiyede bulundu
Hasta olacağını anladığında kelle paça yemeye gidiyormuş eve gelincede bol limonlu çay 3 yıldır girip olmuyorum dedi
İnanmadım ama olabilir mi?
Oğluma da yapacağım çok teşekkür ederim .Allah bebeğinè sağlıcakla kavuşmayı nasip etsinHasta olmadan önce haftada bir kez nane limon ıhlamur karıştırıp kaynatmanızı tavsiye ederim böylece vücut direnc kazanıyor ve hasta olmuyorsunuz. Çok şükür ben bu kışı böyle atlattım. Yine aynı karışımı yapıp bol terlerseniz bir kaç günde atabilirsiniz belki birde soğukalgınlığı ilacı alırsınız yada dediğim gibi bir iğne ertesi gün ayaktasınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?