• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uyuyamiyorum yardım !!

Uzgun melek37

İnnâ lillâh ve innâ ileyhi râciûn
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2017
809
424
18
28
Benim her derdime kocamdan önce yetişen güzel dostlarım. . Basit gelebilir ama feci gribim yatak dosek yani.. o kadar hastayım ki uyuyamiyorum . TeniM batıyor ateşi var ve başım zonkluyor . Yazarken bile zorlaniyorum . Eşim uyuyor kalkmiyor .
Limon soda Gripin al dedim 1 Gripin ile 1 soda almış sadece onuda ictim limon yok .
İmdadıma yetişin bi tavsiye verin şimdilik :KK14:

Gecmis olsun, ilik bi duş al once bence, sonrada bi ates dusurucu ilac al evde varsa.. Yarinda doktora gitmelisin..

Çok geçmiş olsun. Feci gripseniz iğneden başkası toparlamaz gibi görünüyor

Bir arkadaşım bugün ziyaretime gedi
Bir tavsiyede bulundu
Hasta olacağını anladığında kelle paça yemeye gidiyormuş eve gelincede bol limonlu çay 3 yıldır girip olmuyorum dedi
İnanmadım ama olabilir mi?:KK57:

Bir arkadaşım bugün ziyaretime gedi
Bir tavsiyede bulundu
Hasta olacağını anladığında kelle paça yemeye gidiyormuş eve gelincede bol limonlu çay 3 yıldır girip olmuyorum dedi
İnanmadım ama olabilir mi?:KK57:
Limon için tesekkur ederim :KK68: evet kesinlikle doğrudur . ben size daha çok sasiracaginiz bir şey soyleyecegim;
Eşim corbacida çalışıyor 2 senedir daha getirmedi arada çocuğa getir diyorum ama nafile .
Her konuda kocadan ağlıyorsun diyecekler bana :temizlik:

Hasta olmadan önce haftada bir kez nane limon ıhlamur karıştırıp kaynatmanızı tavsiye ederim böylece vücut direnc kazanıyor ve hasta olmuyorsunuz. Çok şükür ben bu kışı böyle atlattım. Yine aynı karışımı yapıp bol terlerseniz bir kaç günde atabilirsiniz belki birde soğukalgınlığı ilacı alırsınız yada dediğim gibi bir iğne ertesi gün ayaktasınız

Ateş için sirkeli su yap vücuduna bezle kompres yap.
Gripin biraz ağrını alır.
Ben de grip oldum 2 haftadır da anca geçiyor
Geçmiş olsun

Hasta olmadan önce haftada bir kez nane limon ıhlamur karıştırıp kaynatmanızı tavsiye ederim böylece vücut direnc kazanıyor ve hasta olmuyorsunuz. Çok şükür ben bu kışı böyle atlattım. Yine aynı karışımı yapıp bol terlerseniz bir kaç günde atabilirsiniz belki birde soğukalgınlığı ilacı alırsınız yada dediğim gibi bir iğne ertesi gün ayaktasınız
Oğluma da yapacağım çok teşekkür ederim .Allah bebeğinè sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin

Back