- Konu Sahibi Metruk Sahil
-
Arkadaşlar çok ciddi bir problemim var. 6 haftalık hamileyim. 7. haftama girdim. Ve geceleri uyuyamıyorum. Zaten normalde gece uykusunu sevmeyen biriydim ama kantarın topuzu iyice kaçtı artık. Sabah 7-8de zar zor uykuya dalıyorum ve akşama kadar uyuyorum. Gündüz de uyanamıyorum, o kadar tatlı oluyor ki uyumak. Ama artık çok düzenim bozuldu. Günlük işlerimden koptum. Güneşi görmüyorum resmen. Haliyle beslenmem de değişti. Neyse uzatmiim. Yatmadan önce süt içiyorum. Ağır şeyler yemiyorum. Gündüz uykumdan kessem bile yine geceyi uykusuz geçiriyorum ve haliyle gündüz olunca daha fazla uyuyorum. Bu gibi durumları yaşayan ya da bilen varsa lütfen yardım edin. :) Saat 4 buçuk ve ayaktayım gördüğünüz gibi. :)
ben hamile değilim ama yıllardır bende de aynı durumdayım.gece hiçbir şekilde uyuyamıyorum.sabah olunca ve iyice yorgun düşünce sızıyorum.ve yorgunluktan geberdiğim anda ancak uyuyabiliyorum.bu rahatsızlığım ergenlikten beri vardı ama son ikiyılda özellikle çok arttı.ne bir sosyal hayatım ne arkadaşlarla görüşme hiçbirşey kalmadı.devlet dairelerine gidemiyorum uyanamadığım için.devlet hastanelerindeki psikologlara gittim ama bana sakinleştirici verip yolladılar.onların uyku düzenime hiçbir yaararı olmadı.doktorlara iyileşemediğimisöyledim.ilacımın dozunu arttırdılar.sürekli sersemlemiş bir halde gezmeye başladım.en sonunda bıraktım artık.günyüzü görmeden vampir gib yaşıyorum.gece uykusundaki gibi dinlenmiş ve dinç bi şekilde de uyanamıyorum.artık derdimi de kimseye anlatmıyorum çünkü insanlar anlamıyorlar.herkes kendisi gibi benim de rahatça uyuyabileceğimi sanıyo.oofof
canım üçümüz gece buluşalım çaylarımızı kısırımızı yapalım eğlenelim.aylardır arkadaşlarımla görüşemiyorum geceleri de ayıp oluyo.hep benim gibi uykusuz arkadaşlarım olsun istemişimdir.
hem belki dertlerimize çözüm buluruz
kızımın tekmelerinden bende uyuyamıyorum perişan oldum(( uykuya dalamıyorum (
ya da geceleri televizyonlarda ürün tanıtımları, seyrizor filmler, miadı dolmuş diziler yerine güzel şeyler olsun haha
ben de hep bugün ne giysemi izliyorum
ben hamile değilim ama yıllardır bende de aynı durumdayım.gece hiçbir şekilde uyuyamıyorum.sabah olunca ve iyice yorgun düşünce sızıyorum.ve yorgunluktan geberdiğim anda ancak uyuyabiliyorum.bu rahatsızlığım ergenlikten beri vardı ama son ikiyılda özellikle çok arttı.ne bir sosyal hayatım ne arkadaşlarla görüşme hiçbirşey kalmadı.devlet dairelerine gidemiyorum uyanamadığım için.devlet hastanelerindeki psikologlara gittim ama bana sakinleştirici verip yolladılar.onların uyku düzenime hiçbir yaararı olmadı.doktorlara iyileşemediğimisöyledim.ilacımın dozunu arttırdılar.sürekli sersemlemiş bir halde gezmeye başladım.en sonunda bıraktım artık.günyüzü görmeden vampir gib yaşıyorum.gece uykusundaki gibi dinlenmiş ve dinç bi şekilde de uyanamıyorum.artık derdimi de kimseye anlatmıyorum çünkü insanlar anlamıyorlar.herkes kendisi gibi benim de rahatça uyuyabileceğimi sanıyo.oofof
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?