Uyuyamıyorum kötüyüm biliyorsanız yazın birşey :(

Sagoleyta

Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2017
67
6
16
30
Çok pismanim uykularim kaçıyor Hayattan tat alamaz oldum. 10 gün önce surtunmeyle ilişki yaşadık. Prezervatifli oldu ama prezervatif birkaç defa yirtildi zevk suyu degmistir diyip sildim. Hatta banyo yaptığım da oldu. Prezervatifsiz Surtunurken sürekli o bölgeyi yıkadım. Vajina ve çevresine hiç boşalma olmadı. Dün regl olmaliydim olmadim uykularim kaçıyor çok pismanim hamile olma ihtimalim var mi ? Birkaç tane sivilce çıktı vucudumda. Sizi bu soruyla meşgul ediyorum ama kimseye anlatamıyorum içim sıkıldi anlayan beni de. Ne yapsam çabuk regl olurum

4 yıllık evliyim en ateşli gecelerimizde dahi prezervatif yırtılmadı nasıl bir sürtünmektir dostum birkaç defa prezervatifi yırtmışsınız. Sen hamile miyim diye ağlayacağına sürtünmeden alev alıp tutuşmadığınıza git yat kalk şükret.

4 yıllık evliyim en ateşli gecelerimizde dahi prezervatif yırtılmadı nasıl bir sürtünmektir dostum birkaç defa prezervatifi yırtmışsınız. Sen hamile miyim diye ağlayacağına sürtünmeden alev alıp tutuşmadığınıza git yat kalk şükret.
Dengesiz sürtünme kuvvetinin dezavantajları..
Ya sen ne diyorsun adamın bi kalem gibi kulak arkamıza iliştirmediği kaldı ben hamile miyim diyemiyorken kadın prezervatifli sürtünmeyle hamile kalacağına kendini inandırmış. İçler acısı..

Dengesiz sürtünme kuvvetinin dezavantajları..
Ya sen ne diyorsun adamın bi kalem gibi kulak arkamıza iliştirmediği kaldı ben hamile miyim diyemiyorken kadın prezervatifli sürtünmeyle hamile kalacağına kendini inandırmış. İçler acısı..
Benim banım 1 saat önce kalktı beni şeytana uydurma dostum, yapacağım yorum benim fişimi çeker ben gidiyorum tövbeliyim :KK70: :rolleyes:

Back
X