• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

uyuyamıyorum düşunmekten

Eşinize niye soramıyorsunuz ki? Kv anlaşamıyo musunuz ki gelmesini düşünüyosunuz. Asıl insan son aylarda yardıma ihtiyaç duyuyo evin içinde. Benim anladığım kv eltinizde kalır sma arada size de gelir. Ben son aylarda yanımda birilerinin olmasını istemiştim doğum bu ne zaman ne olacağı muamma[/QUOTEanlasamiyorum inan bana neler ettigini anlatsam hak verirsiniz... ve eltim le aralari hiç yok onda hayatta kalmaz en cok bizde kaliyor geldiginde ya inan iyi olsa kalinir ama sorunlu

Bence bunları dert etme 2 ay önceden eşini filan bırakıp gelmez herhalde doğuma geleceği zamandan söz ediyordur ama sonuçta eltin seninle görüşmüyor ve görüşmediği birine de çocuklarını göndermez neden göndersin kikim ilgilenecek çocuklarla saçma yani. Siz eltinizin çocuklarını getirmesine mi, kaynananızın gelmesine mi bozuluyorsun kendi annen yanında yoksa yardıma geliyor olabilir kötüye yormayın hemen sizin yaşınız çok küçük hazırlıklar için gelebilir ama o kadar önceden gelmez 1 ay önceden gelir belki erken doğum olur diye hem neden burada yazmak yerine eşine sormuyorsun ne zaman gelecek diye mutlaka eşinle konuşmuşlardır gerçi eşinle de anlaşamıyorsun ve evliliğiniz oturmadan bir de çocuk yapıyorsunuz ama neyse..
Esini zaten birakmazki kaynatamda gelir o birakip gelmez onu... ben kendimleni ilgilenetim onlarlami allah askiniza

Eltinde mi Antalya'da oturuyor eğer öyle ise 1 ay onun yanında kalsınlar sonra senin yanına gelsinler,eşin kabul etmez mi?
Öyle olsa keske binalarimiz capraz cok yakın eltimle bi oraya gidiyor bi buraya eltim 1 ay kalmasini hayatta kabul etmez aralari yok hic

Öyle olsa keske binalarimiz capraz cok yakın eltimle bi oraya gidiyor bi buraya eltim 1 ay kalmasini hayatta kabul etmez aralari yok hic
Kayınpederin çalışmıyor mu çalışıyorsa nasıl gelecek.

Bu kadar strese girme:KK43: sor eşine gitsin hamilesin sen takma kafana bir öğren ne zaman geleceğini.
Dedim işte canım agzını aradım kim geliyormus dedim abimler persembe günu cikicakmis onu diyor dedi... annesi gelse onlarda geliyorda demezmiydiki

Dedim işte canım agzını aradım kim geliyormus dedim abimler persembe günu cikicakmis onu diyor dedi... annesi gelse onlarda geliyorda demezmiydiki

tekrar sor abimler derken annenleri de mi kastettin ona göre hazırlık yaparım falan de net öğren.Ama sanki gelmeyecekler gibi geldi bana.

tekrar sor abimler derken annenleri de mi kastettin ona göre hazırlık yaparım falan de net öğren.Ama sanki gelmeyecekler gibi geldi bana.
İnşallah canım ya inan normal olsalar başım üstüne ama yok doğumdan 2ay önce gelse allah korusun olayların içinde stresten erken doğum yaparım ailesini görünce değişen bi kocam var zaten

İnşallah canım ya inan normal olsalar başım üstüne ama yok doğumdan 2ay önce gelse allah korusun olayların içinde stresten erken doğum yaparım ailesini görünce değişen bi kocam var zaten
9 Şubat'ta ki randevu Antalya'da mı eğer Antalya'da ise gelenler kayınvaliden de olabilir sonuçta 9 Şubat'a ne kaldı.

Sen sakin ol gelmezler bence.Dediğim gibi tekrar sor çaktırmadan laf arasında.

Insanlara hakaret babinda salak muamelesi yapmasaniz bence daha iyi olur. Tamam herkes artik telefondan tabletten yaziyor falan kelimelerde eksiklik kisaltma oluyor anladik ama turkce 29 harf siz masallah butun harfleri yutarak yazmissiniz. Bide anlayamiyorum diyenlere unlem koyuyorsunuz

UOTE="byby69, post: 39213650, member: 625792"]Sorunum şu ! Dogumuma 2 ay varken daha kv demin erkenden gelmesi ve benim rahat edememem tam belli degil bilmiyorum[/QUOTE]

Insanlara hakaret babinda salak muamelesi yapmasaniz bence daha iyi olur. Tamam herkes artik telefondan tabletten yaziyor falan kelimelerde eksiklik kisaltma oluyor anladik ama turkce 29 harf siz masallah butun harfleri yutarak yazmissiniz. Bide anlayamiyorum diyenlere unlem koyuyorsunuz

UOTE="byby69, post: 39213650, member: 625792"]Sorunum şu ! Dogumuma 2 ay varken daha kv demin erkenden gelmesi ve benim rahat edememem tam belli degil bilmiyorum
[/QUOTE]
Hersey bitti ben derdiimi bırakıp şimdi bununla mı ilgileniyim

iyi de by by senin annen gelmeyecekti en son doğumuna
kv de de gelip bakmak zorunda değil yine de geliyor Allah razı olsun
sen hala 1 ay 2 ayın pazarlığındasın kusura bakma da
ya gelip bakmasaydı.. bide sezeryan falan olsan o zaman ne olacaktı halin
kv gelip bakıyor kendi annem gelmiyor demiyorsun da hala 1 2 ayı düşünüyorsun

Kadina direk uyari olarak cevap yazdigina gore ilgileniyorsun demektir !

="byby69, post: 39214495, member: 625792"][/QUOTE]
Hersey bitti ben derdiimi bırakıp şimdi bununla mı ilgileniyim[/QUOTE]

Back
X