Eltinde mi Antalya'da oturuyor eğer öyle ise 1 ay onun yanında kalsınlar sonra senin yanına gelsinler,eşin kabul etmez mi?Onlar istanbl biz antalya gelince az kalip donmez doguma kadar bekler
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
uyuyamıyorum düşunmekten
- Konu Sahibi byby69
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Eşinize niye soramıyorsunuz ki? Kv anlaşamıyo musunuz ki gelmesini düşünüyosunuz. Asıl insan son aylarda yardıma ihtiyaç duyuyo evin içinde. Benim anladığım kv eltinizde kalır sma arada size de gelir. Ben son aylarda yanımda birilerinin olmasını istemiştim doğum bu ne zaman ne olacağı muamma[/QUOTEanlasamiyorum inan bana neler ettigini anlatsam hak verirsiniz... ve eltim le aralari hiç yok onda hayatta kalmaz en cok bizde kaliyor geldiginde ya inan iyi olsa kalinir ama sorunlu
Gelmesi degil sorun dogumuma 2 au var daha kaynatam falanda gelir eger gelirseler hic rahat edemem son 2 ayim zehir olur anlasamiyorum da zaten
Bu kadar strese girme sor eşine gitsin hamilesin sen takma kafana bir öğren ne zaman geleceğini.
Esini zaten birakmazki kaynatamda gelir o birakip gelmez onu... ben kendimleni ilgilenetim onlarlami allah askinizaBence bunları dert etme 2 ay önceden eşini filan bırakıp gelmez herhalde doğuma geleceği zamandan söz ediyordur ama sonuçta eltin seninle görüşmüyor ve görüşmediği birine de çocuklarını göndermez neden göndersin kikim ilgilenecek çocuklarla saçma yani. Siz eltinizin çocuklarını getirmesine mi, kaynananızın gelmesine mi bozuluyorsun kendi annen yanında yoksa yardıma geliyor olabilir kötüye yormayın hemen sizin yaşınız çok küçük hazırlıklar için gelebilir ama o kadar önceden gelmez 1 ay önceden gelir belki erken doğum olur diye hem neden burada yazmak yerine eşine sormuyorsun ne zaman gelecek diye mutlaka eşinle konuşmuşlardır gerçi eşinle de anlaşamıyorsun ve evliliğiniz oturmadan bir de çocuk yapıyorsunuz ama neyse..
Öyle olsa keske binalarimiz capraz cok yakın eltimle bi oraya gidiyor bi buraya eltim 1 ay kalmasini hayatta kabul etmez aralari yok hicEltinde mi Antalya'da oturuyor eğer öyle ise 1 ay onun yanında kalsınlar sonra senin yanına gelsinler,eşin kabul etmez mi?
Kayınpederin çalışmıyor mu çalışıyorsa nasıl gelecek.Öyle olsa keske binalarimiz capraz cok yakın eltimle bi oraya gidiyor bi buraya eltim 1 ay kalmasini hayatta kabul etmez aralari yok hic
Dedim işte canım agzını aradım kim geliyormus dedim abimler persembe günu cikicakmis onu diyor dedi... annesi gelse onlarda geliyorda demezmiydikiBu kadar strese girme sor eşine gitsin hamilesin sen takma kafana bir öğren ne zaman geleceğini.
Isi serbest oda can atiyor gelmek icin zaten.. sinir oluyorum hiç düşünmezler kız hamile rahat edemez diyeKayınpederin çalışmıyor mu çalışıyorsa nasıl gelecek.
Dedim işte canım agzını aradım kim geliyormus dedim abimler persembe günu cikicakmis onu diyor dedi... annesi gelse onlarda geliyorda demezmiydiki
tekrar sor abimler derken annenleri de mi kastettin ona göre hazırlık yaparım falan de net öğren.Ama sanki gelmeyecekler gibi geldi bana.
İnşallah canım ya inan normal olsalar başım üstüne ama yok doğumdan 2ay önce gelse allah korusun olayların içinde stresten erken doğum yaparım ailesini görünce değişen bi kocam var zatentekrar sor abimler derken annenleri de mi kastettin ona göre hazırlık yaparım falan de net öğren.Ama sanki gelmeyecekler gibi geldi bana.
9 Şubat'ta ki randevu Antalya'da mı eğer Antalya'da ise gelenler kayınvaliden de olabilir sonuçta 9 Şubat'a ne kaldı.İnşallah canım ya inan normal olsalar başım üstüne ama yok doğumdan 2ay önce gelse allah korusun olayların içinde stresten erken doğum yaparım ailesini görünce değişen bi kocam var zaten
Hayır istda randevusu9 Şubat'ta ki randevu Antalya'da mı eğer Antalya'da ise gelenler kayınvaliden de olabilir sonuçta 9 Şubat'a ne kaldı.
O zaman eltinlerdir canım,randevusunu iptal edip gelmez.Hayır istda randevusu
bu perşembe gelse abisi gelmezler ayin 5i oluyor yağrın bi şekilde öğrenmeye calisicam ama nasilO zaman eltinlerdir canım,randevusunu iptal edip gelmez.
İnşallah canım ya inan normal olsalar başım üstüne ama yok doğumdan 2ay önce gelse allah korusun olayların içinde stresten erken doğum yaparım ailesini görünce değişen bi kocam var zaten
Sen sakin ol gelmezler bence.Dediğim gibi tekrar sor çaktırmadan laf arasında.
Insanlara hakaret babinda salak muamelesi yapmasaniz bence daha iyi olur. Tamam herkes artik telefondan tabletten yaziyor falan kelimelerde eksiklik kisaltma oluyor anladik ama turkce 29 harf siz masallah butun harfleri yutarak yazmissiniz. Bide anlayamiyorum diyenlere unlem koyuyorsunuz
UOTE="byby69, post: 39213650, member: 625792"]Sorunum şu ! Dogumuma 2 ay varken daha kv demin erkenden gelmesi ve benim rahat edememem tam belli degil bilmiyorum[/QUOTE]
UOTE="byby69, post: 39213650, member: 625792"]Sorunum şu ! Dogumuma 2 ay varken daha kv demin erkenden gelmesi ve benim rahat edememem tam belli degil bilmiyorum[/QUOTE]
[/QUOTE]Insanlara hakaret babinda salak muamelesi yapmasaniz bence daha iyi olur. Tamam herkes artik telefondan tabletten yaziyor falan kelimelerde eksiklik kisaltma oluyor anladik ama turkce 29 harf siz masallah butun harfleri yutarak yazmissiniz. Bide anlayamiyorum diyenlere unlem koyuyorsunuz
UOTE="byby69, post: 39213650, member: 625792"]Sorunum şu ! Dogumuma 2 ay varken daha kv demin erkenden gelmesi ve benim rahat edememem tam belli degil bilmiyorum
Hersey bitti ben derdiimi bırakıp şimdi bununla mı ilgileniyim
iyi de by by senin annen gelmeyecekti en son doğumuna
kv de de gelip bakmak zorunda değil yine de geliyor Allah razı olsun
sen hala 1 ay 2 ayın pazarlığındasın kusura bakma da
ya gelip bakmasaydı.. bide sezeryan falan olsan o zaman ne olacaktı halin
kv gelip bakıyor kendi annem gelmiyor demiyorsun da hala 1 2 ayı düşünüyorsun
kv de de gelip bakmak zorunda değil yine de geliyor Allah razı olsun
sen hala 1 ay 2 ayın pazarlığındasın kusura bakma da
ya gelip bakmasaydı.. bide sezeryan falan olsan o zaman ne olacaktı halin
kv gelip bakıyor kendi annem gelmiyor demiyorsun da hala 1 2 ayı düşünüyorsun