Uyuyamıyorum bi anda uykum var dedi gitti

Siz de uyuyun. Uyuma dese bile uyuyun. Birini çok beğenmiş olabilirsiniz ama kendinizi de unutmayın. İşiniz varsa kesin muhabbeti. İşim var diyin, yemek yicem diyin, bakım yapıcam diyin gidin. Hayatınızın merkezine onu koymayın. Görüyorsunuz ki adam koymamış.

Banada uyku bi anda basar. Hatta telefon elimde uyuyakalırım. Çok takılacak bir durum değil bana göre. Haber verebildiyse yine iyi

Ay bir an düşündüm de... bu akşam bulaşıkları yıkayıp odaya gittim baktım eşim horul horul uyuyor. Sabah ona niye uyudun beni sevmiyor musun desem adam suratıma bön bön bakar büyük ihtimal. Paslanmışız iyice vay be Gerçi hala birbirimizi öpmeden sarılmadan uyumayız ama keşke böyle dertlerim olsaydı

Son düzenleme:
Ben bazen uykum geldi bile diyemiyorum, arkadaşlarımla bile sohbet devam ederken bir anda uyuyakalıyorum. Yine söyleyebilmiş. Yani gerçekten de uykusunun gelebileceği bir saat üstelik. Böyle şeylere süphe cekmedigi surece takılmamanız lazım bana kalırsa. Ben birinin bana söylediği şeyin doğru olup olmadığını ya da arkasında başka bir sebep olup olmadığinı ancak süphelenecek bir sey olursa sorgularım. Mesela uyucam demistir ama sonra cevrimici olmaya devam etmiştir, uyumadıgını anlamısımdır. Ya da ertesi günlerde yazmamış, aramamış sormamıştır, sıkıldıgını anlarım o zaman. Onun dışında uyucam dedi, sıkıldı mı? Şöyle dedi ama yoksa böyle mi derseniz siz yorulursunuz.

uykusu gelmiştir yani ne denir ki.. Uyumak isteyen bi insana ..
Siz de yapın aynısını..
oooo bunlar ne ki ben ne uykum geldi diyip başka yerde takılan erkekler biliyorum . .

Yaa bir de bir kadın, kendine bunu söyletmemeli.

Kalkalım mı, seni evine bırakayım mı, uyuyalım mı, kapatalım mı... Bu lafları duymamak için ne yapmanız lazım Bi düşünün.

Bunları söyleyen siz olmalısınız

adam sabah işe gidecek mi?
Gidecekse sizin demeniz gerekirdi hadi artık kapatalım da uyu diye
siz demeyince artık o demiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…