- 13 Haziran 2015
- 957
- 602
- 33
- Konu Sahibi shine your way
öncelikle herkese merhaba
zor bir dönemden geçiyorum sağlık açısından
hem anne babamda geçmişten beri gelen problemler şu dönem atağa geçti hem de ben vücudumda farklı farklı kısımlarla ilgili problemler yaşıyorum
ailemden ayrı bir şehirdeyim,bu dönemle birlikte okul tempom da aşırı yoğunlaştı
kendi sağlık problemlerimi kendim halletmeye çalışıyorum eve gidecek vaktim yok neredeyse çünkü
bu beni yoruyor daha da yoran anne babamın sağlık durumları,babam zaten asla dikkat etmez kendine
derslerim açısından da pek hevesli değilim sene başında çok hevesli olamama rağmen
sonuç olarak hanımlar,ben uyuyamıyorum
yatağa geçmekten olabildiğince kaçıyorum çünkü düşünmeyi durduramıyorum
devamlı konuşuyorum kimse yoksa şarkı söylüyorum
düşünmememek için her şeyi yapıyorum yani ama böyle yapınca da olayları önemli gelişmeleri bile kaçırıyorum hayatımda çünkü dinlemiyorum
2 den önce yatağa geçmiyorum,gündüz de gözlerim kapanıyor derslerde hep
psikolojik olarak halledemezsem bunlar geçmez biliyorum
sizden isteğim bana tavsiyeniz var mı atlatmam için,birçok insan yaşamıştır bu dönemi diye düşünüyorum.
teşekkür ederim şimdiden
zor bir dönemden geçiyorum sağlık açısından
hem anne babamda geçmişten beri gelen problemler şu dönem atağa geçti hem de ben vücudumda farklı farklı kısımlarla ilgili problemler yaşıyorum
ailemden ayrı bir şehirdeyim,bu dönemle birlikte okul tempom da aşırı yoğunlaştı
kendi sağlık problemlerimi kendim halletmeye çalışıyorum eve gidecek vaktim yok neredeyse çünkü
bu beni yoruyor daha da yoran anne babamın sağlık durumları,babam zaten asla dikkat etmez kendine
derslerim açısından da pek hevesli değilim sene başında çok hevesli olamama rağmen
sonuç olarak hanımlar,ben uyuyamıyorum
yatağa geçmekten olabildiğince kaçıyorum çünkü düşünmeyi durduramıyorum
devamlı konuşuyorum kimse yoksa şarkı söylüyorum
düşünmememek için her şeyi yapıyorum yani ama böyle yapınca da olayları önemli gelişmeleri bile kaçırıyorum hayatımda çünkü dinlemiyorum
2 den önce yatağa geçmiyorum,gündüz de gözlerim kapanıyor derslerde hep
psikolojik olarak halledemezsem bunlar geçmez biliyorum
sizden isteğim bana tavsiyeniz var mı atlatmam için,birçok insan yaşamıştır bu dönemi diye düşünüyorum.
teşekkür ederim şimdiden