• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uyuyamıyorum.. Lütfen yardım..

uykusuzluk berbat yaa.iğrenç hatta..bende senin gibiyim aslında..hamileleğimin en başlarında uyuyamazdım millet deli gibi uyurdu..bende acaba bende sorun mu var nasıl hamileyim ben derdim..eşim işe gidince gündüz uyurdum ama uykum o zaman gelirdi...şimdi 34 haftalık hamileyim.uzuuuun zamandır yine uyku yok..yarasa gibiyim hiç uyuyamıyorum..karnım büyüdüğü için pozisyon bulamıyorum yatmak için..yan yatsam karnım geriliyor sırt üstü nefes alamıyorum ki bu bebeğe zararlı zaten...bende yatakta oturur pozisyonda duruyorum..zaten lavaboya gitmekten bitap düşüyorum..uyuyamayınca haliyle insanda sinirde oluyor kötü yani...lafın kısası bu uykusuzluk hamileliğin başında da sonunda da oluyor anlayacağın...

Doktora gittin mi hiç canim, ben artık gitsem mi diyorum. Saat 7de dalıp, 4te uyandım gene. Gece dön dön dur tabi. :(

hiç sormadım dr a canım ya...yapacağı bişey yok ki..sırt üstü yatma demişti onu biliyorum..çünkü bebeğe kan gitmezmiş o zaman..wc ye sık gittiğim içinde uyuyamıyorum..içebiliyosan ılık süt iç belki sende işe yarar:))

Ilık süt yoğurt ayran.. Hiç biri fayda etmedi. Sadece gündüzleri uyuyabiliyorum.

canım merhaba konuya yeni katıldım.geçmişide okumayamadığım için ne kadarlık hamile olduğunu bilmiyorum.

ben 20 haftalık bebeğimi 1 ay önce kaybettim.gece tuvalet için uyanıyordum ve sonra uyuyamamıyordum hamileyken.doktora sormuştum.yatacağım zaman sıvı tüketimini azaltmamı söylemişti.bilmem sana faydası olur mu.

sen kaç haftalık hamilesin.

bende bu gece uyumayanlardanım sinir oluyorum eşimm içerde horluyorr:)) doktorada gitim ilaç verdi onu içincee küt uyuyorum ama içeyince nefesim daralıyor sankii uyuku gelmiyor sinirlenip kalkıyom bendee bitki çayları bir nebze iy geliyor papatya özleiklee

uyku problemi son haftalarda daha beter hale geliyor. ben gecede gündüzde uyuyamıyorum. ama psikolojik diye düşünüyorum. nasıl doğacak, eziliyomudur acaba, rahatmıdır gibi türlü düşünceler kafamı çok meşgul etttiği için uyuyamıyorum. şu an resmen uyku akıyo gözlerimden ama yok yatağa gidince hepsi geçiyoo offfffffffff offffffffffff.

ilk haftalarda bu sorunu yaşayan arkadaşım, yolun daha çok uzunnnn bence doktorunla konuş. 9 ay çekilmez uyku sorunu.

aynı problem bende de var :(
sabah 7 de yatıp akşam 4 de 5de kalkmalar
sosyal hayat yok,,hiçbişi yokkk
bazen gündüz dışarı çıktığımda da hava çarpıyo
başım dönüyoo ,,karanlığa alışkın olduğum için
yadırgıyorum herhalde :))))
ayrıca birde işin hamilelik boyutu var
ne doğru düzgün beslenebiliyorsunuz
ne de hareket edebiliyosunuz
paso yatışşş :)

canım merhaba konuya yeni katıldım.geçmişide okumayamadığım için ne kadarlık hamile olduğunu bilmiyorum.

ben 20 haftalık bebeğimi 1 ay önce kaybettim.gece tuvalet için uyanıyordum ve sonra uyuyamamıyordum hamileyken.doktora sormuştum.yatacağım zaman sıvı tüketimini azaltmamı söylemişti.bilmem sana faydası olur mu.

sen kaç haftalık hamilesin.

Canım çok üzüldüm gerçekten. Umarım tekrar, bu sefer sağlıkla bebeğini kucağına alıp anne olursun. Tuvalet problemi olduğunu sanmam çünkü gündüz yatınca deliksiz uyuyabiliyorum. Sorunum pek uykusuzluk da değil gece uyuyamamak aslında. Benim 6+6 hamilelik şuan, 7. haftaya girmek üzereyiz.

uyku problemi son haftalarda daha beter hale geliyor. ben gecede gündüzde uyuyamıyorum. ama psikolojik diye düşünüyorum. nasıl doğacak, eziliyomudur acaba, rahatmıdır gibi türlü düşünceler kafamı çok meşgul etttiği için uyuyamıyorum. şu an resmen uyku akıyo gözlerimden ama yok yatağa gidince hepsi geçiyoo offfffffffff offffffffffff.

ilk haftalarda bu sorunu yaşayan arkadaşım, yolun daha çok uzunnnn bence doktorunla konuş. 9 ay çekilmez uyku sorunu.

Bu nedenlerle de olabilir canım iyi değindin. Ben daha 7 haftalık hamileyim ama aklımdan bir an çıkmıyo bebeğim. İlk bebeğim olduğu için belki de ama yatıp kalkıp bebeği düşünüyorum. Örgülere bakıyorum, kendim örgü örmeye çlışıyorum, internetten gelişimine bakıyorum, ultrasonografilerine bakıyorum, odasını nasıl yapsam diye planlıyorum, neler alsam nasıl büyütsem ... vs vs.. bir sn bile çıkmıyo yani beynimin her kıvrımında. Buna takıp uyuyamıyorum belki de. Bilemiyorum dediğin gibi doktora sormak lazım sanki.

aynı problem bende de var :(
sabah 7 de yatıp akşam 4 de 5de kalkmalar
sosyal hayat yok,,hiçbişi yokkk
bazen gündüz dışarı çıktığımda da hava çarpıyo
başım dönüyoo ,,karanlığa alışkın olduğum için
yadırgıyorum herhalde :))))
ayrıca birde işin hamilelik boyutu var
ne doğru düzgün beslenebiliyorsunuz
ne de hareket edebiliyosunuz
paso yatışşş :)

Keh keh keh :D Aynen beni tarif ettin yavvv. :D :29:

Ben hala uyanigim cildirmak üzereyim muezzin bir ben iki ayaktayiz. Sabah 4.30

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende uyuyamıyorum artık ya karnım büyüyor rahatsız oluyorum ve çok sık lavaboya çıkıyorum :(

Back
X