Kızım 9 aylik olmak üzere ve hala sadece memede uyuyor..
Memede uyutmayi kesmeyi memeyi de azaltmayı istiyorum ama nasıl yapacağım bilmiyorum.. daha önce başaran varsa ne yollar izlediniz? Nasıl uyutuyorsunuz.
Sabir tasi mi nasil yani anlayamadimBiz de öyleydik meme de uyur gece sürekli kalkardı sonra hamile olduğumu öğrendim geceleri değil saat başı bazen 10 dk bir kalkar memeyi ağzına alınca geri dönerdi uykuya sonra bırakmaya karar verdik sabır taşını çok duymuştum ama olurmu olmaz mı diye aldım denedim ve çok şükür sorunsuz bıraktı şimdi biraz sallayıp bırakıyorum yatağa pis pis yapıp uyutuyorum geceleri uyanmaları çok çok azaldı uyanınca pis pisliyorum uyuyor
Bizde de hiç emzik kullanımı olmadı.. uykuya dalmada ağlamadan sokakta hep kucak alıştık şimdi de değiştirmek çok zor tabi..Denedim başaramadım. Mecbur kaderime razı geldim. Bir süre sonra keçi sütüne başladım. Çünkü hiçbir mamayı kabul etmedi. Göğsümde uyurdu. Bir süre sonra ağlayınca biberonu verirdim. Bu arada benimki emzik de emmezdi. Siz emzik ile de destekleyebilirsiniz emziğin üstüne anne sütü sürerdim sutyenimde müslin bez bulundururdum. Kokum geçsin diye burnunun ucuna da onu koyardım.
Ah süper.. kaç aylıktı bıraktığında?Biz de öyleydik meme de uyur gece sürekli kalkardı sonra hamile olduğumu öğrendim geceleri değil saat başı bazen 10 dk bir kalkar memeyi ağzına alınca geri dönerdi uykuya sonra bırakmaya karar verdik sabır taşını çok duymuştum ama olurmu olmaz mı diye aldım denedim ve çok şükür sorunsuz bıraktı şimdi biraz sallayıp bırakıyorum yatağa pis pis yapıp uyutuyorum geceleri uyanmaları çok çok azaldı uyanınca pis pisliyorum uyuyor
Aktarlarda satılıyor sabır taşı memeye sürüyorsunuz buruk bir tadı var emmek istemiyor bir kere tadınca ben birakamaz sanmıştım çünkü sürekli ağzındaydi ama çok şükür sorunsuz bıraktıSabir tasi mi nasil yani anlayamadim
Şuan 1 yaşa bir hafta var. 1 hafta oldu bıraktık hamile olduğum için biraz erken bırakmak zorunda kaldıkAh süper.. kaç aylıktı bıraktığında?
Gece su mu içip yatıyor o zmn sadece..Şuan 1 yaşa bir hafta var. 1 hafta oldu bıraktık hamile olduğum için biraz erken bırakmak zorunda kaldık
Valla normalde 20 kez karkar her seferinde meme emerdi çok şükür şimdi 3 4 kez kalkıyor su teklif ediyorum bazen içiyor bazen içmiyor pış pış yapıp yatiriyorum ama sabah 5 6 gibi devam sütü veriyorumGece su mu içip yatıyor o zmn sadece..
Bende hamileyim inşallah sağlıkla gelsin kuzular 1
Valla normalde 20 kez karkar her seferinde meme emerdi çok şükür şimdi 3 4 kez kalkıyor su teklif ediyorum bazen içiyor bazen içmiyor pış pış yapıp yatiriyorum ama sabah 5 6 gibi devam sütü veriyorum
Bu arada aminGece su mu içip yatıyor o zmn sadece..
Bende hamileyim inşallah sağlıkla gelsin kuzular 1
Bizim 9 aylik.. tam 1.5 yaş olacakBu arada aminsizin ne kadarlık kaç ay olacak aralarında
Aktarlarda satılıyor sabır taşı memeye sürüyorsunuz buruk bir tadı var emmek istemiyor bir kere tadınca ben birakamaz sanmıştım çünkü sürekli ağzındaydi ama çok şükür sorunsuz bırakt
bende memeden kesmek istiyorum artık kızım 18 aylık memege asırı düşkün sürekli mememde kalmak istiyor.. emerken sevmek cok güzel ordakı haline sevıyorum ama artık coo bunaldım sabır tası kullanmak istiyo ama memeden baska uyuma yöntemı bılmıyorum napmam lazm bıde kızım yorgunluktan bayılsa bile memeyi almadan asla uyumuyo biberonla desteklesemde istemıyo aglıyo süreklı napıcamDenedim başaramadım. Mecbur kaderime razı geldim. Bir süre sonra keçi sütüne başladım. Çünkü hiçbir mamayı kabul etmedi. Göğsümde uyurdu. Bir süre sonra ağlayınca biberonu verirdim. Bu arada benimki emzik de emmezdi. Siz emzik ile de destekleyebilirsiniz emziğin üstüne anne sütü sürerdim sutyenimde müslin bez bulundururdum. Kokum geçsin diye burnunun ucuna da onu koyardım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?