- 15 Temmuz 2016
- 7.832
- 13.043
-
- Konu Sahibi minnakdavsan88
Ya benim akrabamın kocası aynı eşiniz gibi.İlaçlarla kontrol altında aslında baskilandigim için bu atakları yaşıyorum mesela tesettür konusunda istemiyorum fakat zorluyor sonra kendime ait evim esyam yok hep kayınvalidemin eski eşyaları hevesleniyorum kendi esyam kendi evim olsun diye burdan gitmeZmis gitmek istemiyor
parayı bırakamıyorsunuz siz çocukları bahane etmeyin, iki lafınızdan biri durumu iyi istedigimi yaptirtip oyle bırakayım.Annem diyor ki madem böyle yapıyor sen de okullar kapanana kadar istediğini yaptirt maddi anlamda sonra gel birlikte yaşayalım ben çocuklara bakarım diyor annem çocuklarla çokta iyi anlaşıyor
İnanın derdim para değil sadece ben çocuklarıma onun gibi imkanlar sunamam tek derdim bu şiddet yok iyi anlasiyoruzparayı bırakamıyorsunuz siz çocukları bahane etmeyin, iki lafınızdan biri durumu iyi istedigimi yaptirtip oyle bırakayım.
insan oglunun istekleri bitmez evinizde şiddet yoksa kanka kanka takılın keyfinize bakın
o zaman evden gidip ne yapacaksiniz?İnanın derdim para değil sadece ben çocuklarıma onun gibi imkanlar sunamam tek derdim bu şiddet yok iyi anlasiyoruz
Bos bos konusuyorlar iste oturduklati yerden..çok tatlısınız da
daha ikisi de küçük 2 tane çocuğu var
eşinin nafaa verip vermeycei şüpheli
bu kadın hayatında kendi ayaklarının üstünde durmamış
boşan dediğiniz kadınların gerçekten çalışıp geçinip bir yuvada 2 çocukla düzen tutturabileceğine kendiniz inanıyor musunuz?
yani atıyorum kızı 9 da okula gitse 2 de gelecek
oğlanı kreşe verse özeller 15 bin lira istiyor
devlete gtse 8 de gidip 12de gelecek
bu şekilde kalıcı makyaja nasıl müşteri bulacak?
eve 2 tane çocuğa bakacak bakıcı bulsa 20-25 bin isterler kiralar olmuş 15 bin bu kadın acaba hayatında fatura ödedi mi aboelik nerede yaptırılır hiç fikri var mı?
gerçekten ben samimi olarak soruyorum
böyle net boşan derken hiç 1 saniye olsun aklınızdan geçiyor mu bunlar?
Şu tam olarak niye hiç anlayamıyorum ortada sadece adı olan bir evliliğeHamile oluncaya kadar hamilelikten sonra bana asla yaklaşmadi oğlum büyüdü sonra biraz birazn oluyordu sonra 2 yılın ardına birlikte olduk ve işte kızım doğdu şuan kızım.3 oğlum 7 yaşında
Çok Zor bir hayatın olmuş. Evliliği kendine kaçış olarak görmüşsün ama umduğunu bulamamışsın.
Senin kendine mutlu olma borcun var. Mesleğin varmış. Bir şekilde geçinirsin. Biraz cesarete ihtiyacın var. İnşAllah bundan sonra kendine güzel bir hayat kurabilirsin.
Hayırdır nedir bu nefretin sebebi?Ya ne demek bir şekilde geçinirsiniz ??
Yazmayayım diyorum ama kendimi tutamıyorum bi türlü.
Sizin babanızdan kalan oteller var. Hayatınızda bir gün bakın tek bir gün başkasının yanında çalıştınız mı ?? Hayır !
Maddi durumunuz ortalama gelirin çok çok üzerinde olduğu halde boşanmıyorsunuz. Burada millete akıl dağıtıyorsunuz. Sizin kocanız eğlence mekanlarında şarkı türkü söyleyen, aldığı üç kuruş parayı da alkole yatıran biri. Düzenli bir işi yok asalak vasıfsız diye ağlanıyordunuz. Siz bu adamı boşamıyorsunuz.
Boşanmış veya bekar kadınlara ev bile vermiyorlar kiralık daire bulamıyorsunuz bile !
Ülke gündeminden habersizsiniz. Baba parasıyla evlatlarınızı doyuruyorsunuz. Baba parasıyla evinize temizlikçi alıyorsunuz. Babanızın evinde oturuyorsunuz.
Cesarete ihtiyacı olan konu sahibi değil sizsiniz.
Herkesin hayat şartları farklı. Anlamak istemiyorsunuz.
Hakkımda bir şeyler okumuşsun ama üstüne kata kata yalan yanlış yazmışsın. Ben mecbur muyum benimle alakalı olmayan bir konuda kendimi savunmaya?Ya ne demek bir şekilde geçinirsiniz ??
Yazmayayım diyorum ama kendimi tutamıyorum bi türlü.
Sizin babanızdan kalan oteller var. Hayatınızda bir gün bakın tek bir gün başkasının yanında çalıştınız mı ?? Hayır !
Maddi durumunuz ortalama gelirin çok çok üzerinde olduğu halde boşanmıyorsunuz. Burada millete akıl dağıtıyorsunuz. Sizin kocanız eğlence mekanlarında şarkı türkü söyleyen, aldığı üç kuruş parayı da alkole yatıran biri. Düzenli bir işi yok asalak vasıfsız diye ağlanıyordunuz. Siz bu adamı boşamıyorsunuz.
Boşanmış veya bekar kadınlara ev bile vermiyorlar kiralık daire bulamıyorsunuz bile !
Ülke gündeminden habersizsiniz. Baba parasıyla evlatlarınızı doyuruyorsunuz. Baba parasıyla evinize temizlikçi alıyorsunuz. Babanızın evinde oturuyorsunuz.
Cesarete ihtiyacı olan konu sahibi değil sizsiniz.
Herkesin hayat şartları farklı. Anlamak istemiyorsunuz.
nasıl mağdur etmez? benim eski eşimin de duruumu çok iyi ve tek çocuk olmasına rağmen nafakayı bile vermiyor aylardır. hiç öyle düşünmeyin kesinlikle boşanınca farklı oluyorlar. boşanmaya karar verirsen iki çocuğa da nafaka isterken asgari ücret üzerinden ikisine de anlaşmaya çalış. diğer türlü çok zorAnnemle barıştım annem ben çocuklara bakarım diyor eşimin durumu iyi varlıklı bir aile maddi konuda çocuklarını mağdur etmez
sizde savaşçı bir ruh olduğunu düşünmüyorum ben ya. yani boşansanız o çocuklara bakmak için işe girip çalışıp çocuklar hastalanınca hastaneye götürüp her şekilde bakabileceğinizi düşünmüyorum. hem maddi hem manevi bakımı çok zor hele iki çocuğun. asla yapabileceğinizi düşünmüyorum sanki hazıra alışmışsınız gibime geliyor.İnanın derdim para değil sadece ben çocuklarıma onun gibi imkanlar sunamam tek derdim bu şiddet yok iyi anlasiyoruz
hiç sorma onu da bir süre sonra vermeyecek zaten.o zaman evden gidip ne yapacaksiniz?
cocuklar size kalacak hastalanacaklar tek basiniza bakacaksiniz her seylerine tek basina kosacaksiniz.
paşamizda 3 kuruş nafaka verip keyfine bakacak ?
cocuklar buyuyene kadar oturun bence yerinizde imkanlarından faydalanin dediginiz gibi ha birde heybenizi doldurmaya bakın
ne de güzel yazmışsınız Allah razı olsunçok tatlısınız da
daha ikisi de küçük 2 tane çocuğu var
eşinin nafaa verip vermeycei şüpheli
bu kadın hayatında kendi ayaklarının üstünde durmamış
boşan dediğiniz kadınların gerçekten çalışıp geçinip bir yuvada 2 çocukla düzen tutturabileceğine kendiniz inanıyor musunuz?
yani atıyorum kızı 9 da okula gitse 2 de gelecek
oğlanı kreşe verse özeller 15 bin lira istiyor
devlete gtse 8 de gidip 12de gelecek
bu şekilde kalıcı makyaja nasıl müşteri bulacak?
eve 2 tane çocuğa bakacak bakıcı bulsa 20-25 bin isterler kiralar olmuş 15 bin bu kadın acaba hayatında fatura ödedi mi aboelik nerede yaptırılır hiç fikri var mı?
gerçekten ben samimi olarak soruyorum
böyle net boşan derken hiç 1 saniye olsun aklınızdan geçiyor mu bunlar?
o zaman tamm da annenizin dediği gibi yapınAnnem diyor ki madem böyle yapıyor sen de okullar kapanana kadar istediğini yaptirt maddi anlamda sonra gel birlikte yaşayalım ben çocuklara bakarım diyor annem çocuklarla çokta iyi anlaşıyor