- Konu Sahibi dayanilmazoldu
-
ben aldım bugun sprey ınternete bı sıtede gordum sıparıs verdım bugun geldı aldım denemk amaclı agdadan once koluma sıkdım merakdankucuck bısye sıkdım ama kolum yemın ederım uyusdu ya yok boyle bısye
canım sonuc manyakyanı super bugun yapdım ben 2 saate alan bırısıydım yavas yavas kucuk kucuk odaya bı gırıdım bes dakıka sonra cıkdım esım sen ne cabuk cıkdın dedı spreyı ıcat edenden allah razı olsun dıorum sadece uyusukluk cok oldugundan alt tarafı hıstemıorusnuz 0 hıs yanı esıme dedımkı tuvaletım gelse hısetmıcem o dercede guluyor hadı altına yapsana dıye
çok sağol canım yarın hemen sorcam ama nette biraz aradımda bir plus olandan birde normal olandan bahsediyor seninkinin adı sadece bumu xylociane
canım zaten xylocıane dınce verıorlar baska bısye demene gerek yok ustunde sadece okadar yazıor
canım çok oldum biliyorum ama çok dua ediyorum sana lakin sen nasıl kullandın bu ürünü direk püskürttünmü yoksa pamuğa dökerekmi sürdün yorumlarda pamukla sürün diyoda o bakımdan birde sadece 5 ila 10 dakkalığına uyşturyo diyorlar ama sen uzun zaman uyuştu demiştin değilmi herkeste farklı etkide yapabilir
yok canım sor onemlı degıl canım vallaha ben ustten sıkdım asagı dogru akdı sıvı oldugundan ellemedım yanı sadece elemle yaydım o kadar :) vallaha bende 3 4 saat uyusuk gezdım hıssetmedım
o sprey yüze de kullanılır mı?
ben bıyık bölgemi alırken gözlermden yaş gelior
aldıgım urunun adı xylocaine canım uyusturuyor anestesı uzmanları dıs hekımlerının kullandıgı uyusturucu spreyı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?