• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uyuşturucu insanı ne hale getiriyor

kronick

bize her yer TRABZON:)
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
1.807
29
116
44
İstanbul
Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!

inanmıyorum yha tiplere bak ne kdr deişmişler ne kdar pişman olmuşlardır kullandıklarına ama giden giitti bi defaa...

aman Allahim , Allah korusun bu duruma düsenleride en kisa zamanda kurtarsin insaallah....

:çok üzgünüm: yazık ama yaaa....bakarken bile üzüldüm...keşke insanlar bu duruma hiç düşmeseler...hayat keşke hep güzel olsa...ve insanlar hayatta keşke kendilerine hep iyi davransalar..bu şekilde vücutlarına işkence çektirmeseler....gerçekten üzüldüm şimdi....:çok üzgünüm:

bizim 10 yılda yaşlandığımızı bular 6 ayda yaşlanmışlar.
Çökmüşer, kırışmışlar, gözleri trbalanmış.
Bunun ötesinde bakışları anlamsızlaşmış, Ot gibi görünüyorlar.
ınsanlar bunları bile bile nasıl bu zıkkıma başlıyor hiç anlayamıyorum:çok üzgünüm:

tezim gereği bu konuda bi araştırma yapmıştım daha neler var arkadaşlar bu beden bizim değil biz sadece emanetçiyiz insanlar neden hep kolay olanı seçer ki

Allah kimseyi zararlı ve kötü yollara düşürmesin ... Doğru insanlarla karşılaştırsın.

Sonu gerçekten acı oluyor...

Bu resimdekiler galiba metafetamin kullananlar arkadaşlar bir belgeselde seyretmiştim diğer uyuşturucuların insana yaptığını bu meret çok daha kısa sürede yapıyormuş.

Allahım ne olur bagımlı olan tum musluman alemını koru saglıklarına kavuştur...
hayırlı uzun omurlerle yaşasınlar sevdıklerıyle beraber...
AMıııNNNN

Rabbim sen bizi ve evlatlarımızı koru..
allah bu illet'e yakalananlarada yardım etsin sigara gibi de değil ki hemen bırakılsın..
mafoldumben

bu Metafetamin denilen ağır kimyasal bi uyuşturucu
bizim bildiğimiz esrar-kokain-extacy-eroinden çok daha fazla ve kısa sürede insana zarar veren bi uyuşturucu tipi
en çok amerikada kullanılırmış
national da belgeselini izlemiştim mok içesiceler :delphin:

Son düzenleme:
Back