• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uyuşturucu ihbarı

KUPASIZ

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2014
169
31
28
İstanbul
Merhabalar,konu başlığında yazdığım gibi,bir ihbarda bulunmak istiyorum.amacım o kişiye kötülük yapmak değil,sadece daha fazla zarar görmesini istemiyorum.en azından biraz idrak eder belki.bu süreçle ilgili bilgisi olan var mı?teşekkürler.

şikayet edildiğinde ne olur bilmiyorum. neyse yorum yapayım üste çıksın konun

Nereye ihbar edeceksiniz ki? Satmiyorsa hapse girmez, girse de zaten faydasi olmaz cezaevlerine uyusturucu, silah her sey giriyor.

Devletin diger kurumlarinin zaten umrunda olmaz.

Bence bu kisinin ailesi, sevgilisi vb bu kisiye gercejten deger veren birileri varsa onlarla irtibata gecin. Durumu anlatin onlar ugrassinlar. Uyusturucudan temizlenme genelde baska insanlarin yardim etmesiyle oluyor. Ozel klinikler var, universite hastanelerinde bagimlilik birimleri var. Kolundan tutup gotursunler bu adami baska caresi yok.

öğrenciyse okul müdürüyle değilde, rehberlik öğretmeniyle irtibata geçebilirsiniz.
gencecik yavrularımız ne hallere düşüyorlar :( gerçi genç mi onuda bilemedim ki

Ihbar icin üzerinde az bir miktar bulunmasi yeterli. cok oldugunda ceza verirken, cok oldugunda amateme yonlendiriyorlar diye biliyorum.
Ancak uyusturucu kullanan insanlarda söyle bir sey var. Kisi o maddenin kendine neler yaptigini gormesi bazen dibe vurmasi gerekiyor. Birilerinin zoru ile olduğu zaman baslamalari daha cabuk oluyor. Tedavi olmasini istemesini saglamak gerekiyor bu durumlarda. Bir uzmandan y ardim isteyin nasil adim atmaniz gerektigi ile ilgili diye düşünüyorum.

Merhabalar,konu başlığında yazdığım gibi,bir ihbarda bulunmak istiyorum.amacım o kişiye kötülük yapmak değil,sadece daha fazla zarar görmesini istemiyorum.en azından biraz idrak eder belki.bu süreçle ilgili bilgisi olan var mı?teşekkürler.

Yaşı kaç? Satıyor mu, yoksa sadece kullanıyor mu?

Back