• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

uyuşmayan diş

01inci

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2011
960
616
158
merhaba,

dişimde sıcak-soğuk hassasiyeti ve zaman zaman oluşan 60 saniyelik ama şiddetli ağrı yüzünden doktora gittim, kanal tedavisi yapacağını söyledi, fakat dişim bir türlü uyuşmuyor, dilim dudaklarım uyuşuyor ama dişi hissediyorum, 4 morfin kullandı, 2 kere oturdum o koltuğa fakat 2.side başarısız oldu, şuan sinir öldürücü ilaç koydu ve kapadı, yine uyuşmazsa diye çok korkuyorum, bu dişi uyuşturmanın yolu yok mu gerçekten, anlamadım

merhaba,

dişimde sıcak-soğuk hassasiyeti ve zaman zaman oluşan 60 saniyelik ama şiddetli ağrı yüzünden doktora gittim, kanal tedavisi yapacağını söyledi, fakat dişim bir türlü uyuşmuyor, dilim dudaklarım uyuşuyor ama dişi hissediyorum, 4 morfin kullandı, 2 kere oturdum o koltuğa fakat 2.side başarısız oldu, şuan sinir öldürücü ilaç koydu ve kapadı, yine uyuşmazsa diye çok korkuyorum, bu dişi uyuşturmanın yolu yok mu gerçekten, anlamadım

Aynı şey benimde başıma gelmişti dişe filim çekildimi?
Benim dişimin tam uyuşmamasının sebebi diş kökünün eğri olmasıymış dr. öyle demişti
iStersen başka dr. a git uyuşmayan dişin neden uyuşmadığını araştırmak yerine 4 morfin uygulanması bana normal gelmedi.Geçmiş olsun.

çok teşekkür ederim canım, bende başka doktora gittim ama gitmez olaydım dedim sonra :) ilk doktorum yeni mezundu dişte sıkıntılı belki siniri bulamıyordur diye düşündüm nettede öyle yazıyordu. Daha tecrübeli olduğunu düşündüğüm bir doktordan randevu aldım, dişimin uyuşmadığını şuan sinir öldürücü olduğunu ve kanal tedavisine devam etmek istemediğimi sinir öldürücünün temizlenip dolgu yapılmasını istediğimi söyledim, resmen kovdu bizi :) ben nerden bileyim dedi bunun içine ne koymuş sinir öldürücü falan değil bu dedi, kime yaptırdıysanız ona gidin dedi madem tedavi olmayacaksınız bana niye geldiniz dedi, şok bi halde kalktık gittik. hayır sanki kanal tedavisine devam etse dişi açıp temizlemeyecek o maddeyi. Neden böyle yaptı bilemedim ama eski doktoruma gittim, en azından anlayışlı kibar bir doktor ağrıda olsa insan muamelesi görmek güzel :)

yine uyuşmadı diş o nedenle kanal tedavisi yapamadı kalıcı dolgu yaptı umarım ağrı yapmaz yaparsa yine kanal tedavisine döneriz dedi

Aynı şey benimde başıma gelmişti dişe filim çekildimi?
Benim dişimin tam uyuşmamasının sebebi diş kökünün eğri olmasıymış dr. öyle demişti
iStersen başka dr. a git uyuşmayan dişin neden uyuşmadığını araştırmak yerine 4 morfin uygulanması bana normal gelmedi.Geçmiş olsun.

antibiotik desteği alırsanız uyuşukluğunuz daha etkili olur

Back