• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uyurken dişlerini sıkan var mı ?

bende de aynı problem olduğu için gece plağı yaptırdım. yatarken takıyorum. sabahları ağrı sızı olmuyor. takmaya devam ettikçe de sorunun biteceğini düşünüyorum. ayrıca kendini stresten uzak tut nolur. psikolojik nedenlerle bu olay iyice artıyor. bunun dışında doktoruna görünmende fayda var. az bir ihtimal de olsa eksik diş gibi nedenler de diş sıkmaya neden olabiliyormuş. kapanış bozuluyor ve bu yüzden bir taraf kavuşurken diğer taraf kavuşmuyor. o taraf da kavuşmaya çalışınca dişlerini sıkıyorsun gibi düşün...
ya kusura bakmayın da ayıptır sorması kaç tl ye yaptrdınız diş plağını doktor bana 700 tl diyo bu rakam bana bi plastik plak için fazla geldi de

Eğer bu konuyu merak eden olursa diye yazayım dedim.... 4 aydır diş plakımı kullanıyorum. Kullanımı kolay ve cok ince . İlk 2 gece sadece garip hissettim. Temizleme olayını bol su ve listerine ile yapıyorum iyice kurutuyorum. oh mis. Ve o iğrenç kulak ağrım geçti .... :KK49: çenemdeki boşluğun düzeldiğini söyledi doktor.... Bu sorunu olan herkese tavsiye ederim.... Sorunuz olursa tıbbi bilgim yok ama bir çeken olarak yanıtlayabilriimmmm:KK52:
acaba kac tl ye yaptırdınız ? bende de aynı sorun var ve 700 tl ye yapıyoruz diyo da?

aynen bende yaşıyorum ama ben gündüz farkında olmadanda yapıyorum bunu

ya kusura bakmayın da ayıptır sorması kaç tl ye yaptrdınız diş plağını doktor bana 700 tl diyo bu rakam bana bi plastik plak için fazla geldi de

Back