- 4 Mayıs 2019
- 3.482
- 6.193
- 78
- 31
- Konu Sahibi maydanozsuyu
-
uyku koçu, uyku eğitimi bunlara çok karşı biriyim. Bu arada acaba kabus filan görüyor da bu yüzden uykuya dirençli oluyor olabilirmi acaba?Kitabi edinecegim tesekkurler. Mesela biraz once asiri uykusu geldigi icin uyutmayi denemek istedim ve aglama krizine girdi. Uyutmaktan vazgecmeme ragmen 15 20 dk ağladı. Ama normal bir aglama degil bir yeri kopmus gibi gercekten en sonunda uyku kocu falan tutacagim.
Tracy hogg un yatir kaldirini denemistim o zaman da aglamaktan krize girmisti . Ofkeden cildiriyor cocuk uyku soz konusu oldugunda. Uykusunu almissa melek gibi .
Akşama kadar peynir ekmek dışında birşey yemediğim günleri bilirim, çünkü kızım gündüzleri hiç uyumazdı. Ta ki 6 aylık olana kadar. Şuan 8,5 aylık ve günde 2 kere uyuyor çok şükür. Sallanmayı hiç sevmeyen bir çocuk olduğu için de hep memede uyumaya alıştı. Şuanda da derdim o. Yani anlayacağın çocukların derdi hiç bitmeyecek3.5 aylık bir oğlum var.
Uyku sorunumuz var.
Uykusuzluktan sersemliyor artık ağlamaktan helak oluyor ama uyumuyor.
Uyku rutini yapıyoruz ama uyumuyor.
Doktora gittik hiç bir sorunu yok dedi.
Karnı tok altı temiz.
Ninni açıyorum istemiyor evde gezerek bari uyusun diyorum yok.
Memede Uyusun o da yok.
En fazla uykusu 20 25 dakika.
Gece şimdilik uyuyor ama gündüzlerimiz felaket geçiyor.
Ne yapacağımı şaşırdım.
Huysuz oluyor uyku uyumayınca..
İnanın bazen su içmeme izin vermiyor.
Uyku eğitimi için de erken daha.
Ne yapabilirim?
Valla 2 gündür papatya çayı içiyorum.Akşama kadar peynir ekmek dışında birşey yemediğim günleri bilirim, çünkü kızım gündüzleri hiç uyumazdı. Ta ki 6 aylık olana kadar. Şuan 8,5 aylık ve günde 2 kere uyuyor çok şükür. Sallanmayı hiç sevmeyen bir çocuk olduğu için de hep memede uyumaya alıştı. Şuanda da derdim o. Yani anlayacağın çocukların derdi hiç bitmeyeceken önemlisi gece uyuyorsa bunun için dua et
uyku koçu, uyku eğitimi bunlara çok karşı biriyim. Bu arada acaba kabus filan görüyor da bu yüzden uykuya dirençli oluyor olabilirmi acaba?
ıyı geceler cayıda ıyı gelıyormus denıyenler soyledı papatya ıhlamur varmıs ıcınde bn rezene ıcıyorumValla 2 gündür papatya çayı içiyorum.
Baya etkili oldu.
Uyuyor.
Karşı olma nedenim 'bence' boyutu değil. Bu eğitimin çocuğum psikolojisi üzerinde bıraktığı etkiler hala tartışma konusu olduğu için karşıyım. Annesi olarak takdir elbette sizin, naçizane fikrimi belirttim.Valla ben hiç karşı değilim.
Uyku eğitimi bence çok elzem bir şey.
Uyuyamayan çocuklar çok çok huysuz oluyor.
Uyumadığı zaman ben de çok gergin oluyurum.
İlişkimize yansıyor.
Anne oğul olarak şu an uykuya muhtaç kaldık.
Papatya çayı işe yarıyor az çok.
Bir de eğitim verebilirsem tadından yenmeyecek.
Normalde 5 gün sonra 4 aylık olacak ama 3 hafta erke doğduğu için 3 hafta daha eklemek durumundayım. Yani 1 ay sonra başlayabilirim eğitime.
Bir çok teknik ver.Karşı olma nedenim 'bence' boyutu değil. Bu eğitimin çocuğum psikolojisi üzerinde bıraktığı etkiler hala tartışma konusu olduğu için karşıyım. Annesi olarak takdir elbette sizin, naçizane fikrimi belirttim.
Kolay gelsin o zaman sizeBir çok teknik ver.
Bol temaslı bol okşamalı.
Emzik de psikolojik olarak önerilmiyoe mesela.
Biberon da.
Ama bu kadar tartışılmıyor.
Uyku eğitimi çocukları mutlu ediyor.
Uyumayan çocu mutsuz huysuz İştahsız oluyor.
Ayrıca anneyi de perişan ediyor.
4. Ayı bitince vericem inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?