- Konu Sahibi kirmizigitar
-
Yok oyle birsey degil. Uykusu gelmiyor resmen. Kikirdemeler ceeee oynamalar atlamalar ziplamalar anne kalk basket diye beni kolumdan cekelemeler... bunlarin hepsini karanlik odada yapiyor... emziriyorum emiyo emerken gozleri kayiyo bazen ha uyudu ha uyucak siyorum anne kapat memeyi diyo kalkip deli gibi oynamaya basliyo inanilmaz enerji dolmus halde.Ben emzirirken uyuturdum. Emiyorsa hâlâ uyur diye düşünüyorum. Eğer memeden kestiyseniz, aç olabilir veya en basitinden gaz sorunu. Küçük gibi görünse de gaz, uykuya mani olur. Bunun için yine bir doktora danışırsanız, uygun tedavi yada öneriyi edinmiş olursunuz.
Amin :)Herkes ile uyuyorsa, gece uykunuz konusunda sorun yaşamıyorsunuz demektir. Anlattığınız kadarıyla enerji dolu ve hareketli bir çocuk maaşallahAnne için yorucu olur öte yandan. Ama sağlıklı olması her şeyden önemli. Çok şükür bir sıkıntısı yokmuş dediğinize göre Böyle böyle büyüyorlar. Benim de kızım öyleydi, ama oğlum tam tersi. Rabbim çocuklarımıza sağlıklı ve keyifli bir ömür nasip etsin inşallah
Temmuz ayinda ek gida almadigi icin cevrenin tavaiyesiyle mama ve memeyi kesersem mecbur kalip yemek yiyecegini dusunerek once memeyi kestim, sonra meme olmayinca hicbisey yemeyip mama isteyince surekli mamayi da kestim. Cocuk yememeye devam etti ve sonra kabizlik sorunu basladi. O kadar kotu oldu ki ben gercekren xoxugum ölecek sandim kollarimda cunku kaka yapamadihi icin bayginlik gecirdi acidan poposu kan icinde kaldi. Gunlerce hastanelerdeydik. O donem doktorlar beslenme konusunda ne degisti siye sordular ve anlattigimda “demekki henuz vucudu yedigi kati gidayi sindirecek durumda degil, yetersiz beslenmeden boyle olmus siz yemek duzeninizi degistirmeyin dedi. O kadar kotu gunler yasadim ki (hala da barsaklari tam duzelmis degil) beslenmesine onun istemedihi sekilde asla mudehale etmiyorum artik.benim kizim 20 aylik hep uyku problemi vardi emzirerek uyurdu sadece emzirmeyi birakinca ne yapicam diye kara kara dusunuyordum. iste 2 ay once sutum kesildi olmamaya basladi ve emzirmeyi birakmak zorunda kaldim. ilk zamanlar sanki emzirir gibi yanima yatirdim sarildim sevdim ellerini tuttum hadi annecim gozlerimizi kapayalim falan filan uyuyunca yatagina goturuyodum. simdi alisti gece yatagina yatiyor ben yanina oturuyorum masal okuyorum kendisi uyuyor.
Evet, yaklasik 1-1,5 saat kdar. Karanlikta oyun oynuyor bizi cekeliyor gitmeyip uyuyor numarasi yaparaaj kendi kendine oynuyor top oynuyor arabalarla oynuyor oyuncak bebeklerini alip uyutuyor doyuruyor kendi kendine kurabilsigi kdar cok oyun kurup yalniz oynamaktan sikildiginda gelip yanimiza yatiyor.cok uzucu bi durum ya butun isiklari kapatinca da hala oynamaya devam ediyor mu
Yuvaya yollamak... biz 12 ay uğraştık herşeyi denedik yooook!Cocuklarinizi ne sekilde uyutuyorsunuz? Uykuya gecme sureleri neler?
22 aylik oglumun uykuya gecisiyle basim dertte. Denemedigim bir uyutma teknigine denk gelirim belki hele bir soyleyin ne olur
Bende bu ara bir kresle gorustum. Bir yandan kendini henuz kollayamaz die tesirginim bir yandan evde uyumayan cocuk orda nasil uyuyacak diyorum ote yandan da iyi olacak diye dusunuyorum.Yuvaya yollamak... biz 12 ay uğraştık herşeyi denedik yooook!
Ama yuvada öğrenmiş, orda 5 dakkada uyuyomuş.
Ama bu bişi değiştirdi mi nayır..
evde hala ortalama 40-50 dakika yanında bekliyoruz, 32 ayı bitti yani koca çocuk. Kafasına kürek vuracaktım deneme amaçlı ama ona da uyumaz ağlar diye vazgectimson yazdığım şaka dikkate almayın ha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?