• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uyumayan varsa bakabilir mi?

Benzer bir durumu yaşıyorum ben de bugün kanama geldi ama normalde regl olmama 3 günüm var. implantasyon mu acaba dedim baya akıntı şeklinde geldi hiç yoğun değildi reglde olduğu gibi kırmızı değildi kırmızımsı demek daha doğru olur sanırım ve kahveye döndü 1 gün bile sürmedi zaten pedin çeyreğinin çeyreği bile dolmadı desem yeri normalde 4 gün sürer çok ağrılı olur reglin ilk günü , hiç ağrım da yok gelen giden de yok saatlerdir üstelik pıhtı da yok normal regldeki gibi değil. Meraktan öleceğim:KK43:
Hadi inşallah birlikte hamişizdir dua edelim 🙏🙏🙏

İnşallah benimde öyledir 🙏 belim çok ağrıyor göğüs uçlarında sinek ısırıyormuş gibi ara ara sızı oluyor kusura bakmayın çok soru sordum ama sizde de olmuşmuydu
Est canim sorabilirsin tabi ki. Evet olmustu. Hasta oldum sandim hatta bel ve kasik ağrısından yattım tüm gün ama normalde benim özel gün de daha daha çok ağrım olurdu. Göğsüm cokk hassaslasti. Tas gibi oldu. Hii bir de ben hicc hazimsizlik yasamam hazımsızlık yasadim ve esim bendeki tuhaflıkları farkedip hamilesin dedi.

Malesef bugün kan testi yaptırdım sonuç negatif. Hala adet olamadım yarın doktora gideceğim

Merhaba arkadaşlar daha önceden yine konu açmıştım. Son birkaç aydır 28 gün olan adet döngüm 30 -31 şeklindeydi. Bu ay ise 29.günde çamur gibi kahverengi akıntı geldi heh dedim tamam adet olacağım herhalde. Fakat o da ne ? O gün bir daha olmadı. Ertesi gün ilk seferkinden çok daha minik peçeteye silince bir kahvelik geldi heh dedim tamam artık geldi herhalde. Fakat o son oldu.. bi daha olmadı bu akıntıdan neredeyse 6 gün geçti. Tık yok. Akıntının geldiği gün gebelik testi yapmıştım negatif çıkmıştı. Şuan telefonumda ki uygulamaya göre adet 3 gün gecikti fena halde bel ağrısı ara ara sırt ağrısı ve kaşık ağrıları yaşıyorum. Durum sizce nedir? Buna benzer bişey yaşayan oldu mu aranızda? Geçen ay ultrasonda bakıldı kist falan olmadığı söylenmişti (çok ağrım olduğu için kadın doğuma gitmiştim) bu ay kist oluşmuş olabilir mi? Bu arada ara ara ovulasyon testi yapıyorum pozitife çok yakın çıkıyor normalde adet zamanı sipsilik çıkar. Adetim sökülemiyor olabilirim?
merhaba. doktora gittiniz mi? sonuc ne oldu? niye gecikdiginizi ve o kahverengi akintilarin neden oldugunu oyrene bildiniz mi?

Back