Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ikisine de güvenmemek gerekir şu durumda. Elinizde başka test varsa yine yapın bence. Ya da en garantisi bgn kan vermeye gidin.Iyi sabahlar hanimlar suan uykumdan uyandim ve gebelik testi yaptim birincisi ilk saniyeden silik bi sekilde pozitif cikti ardindan birkac dakika sonra ikincisini yaptim net negatif cikti hangisine guvenmek gerekir bilgisi olann??
Oyle mi o zaman birkac saat sonra yine yapayim sonrasinda doktora gideyim kac gundur test yapiyorum hepsi direkt negatif cikiyodu bu ilk yaptigim aninda belirginlesince heyecanlandim ama bos olabilir diyosunuz yani bu arada bu saatte cevapladiginiz icin cok tesekkur ederimIkisine de güvenmemek gerekir şu durumda. Elinizde başka test varsa yine yapın bence. Ya da en garantisi bgn kan vermeye gidin.
Şüpheli bir durum ama idrarda çıkabiliyor ise kanda da çıkar bence gidip kan verin sabah aklınızda şüphe kalmamış olurIyi sabahlar hanimlar suan uykumdan uyandim ve gebelik testi yaptim birincisi ilk saniyeden silik bi sekilde pozitif cikti ardindan birkac dakika sonra ikincisini yaptim net negatif cikti hangisine guvenmek gerekir bilgisi olann??
Cevapladiginiz icin cok tesekkur ederim oyle yapayim ben en iyisi kan vereyim en azindan suphe ortadan kalkarŞüpheli bir durum ama idrarda çıkabiliyor ise kanda da çıkar bence gidip kan verin sabah aklınızda şüphe kalmamış olur
Bosuna test parası verip üzülmeyin zatwn varsa kanda çıkacaktır haber bekliyoruz inşallah bebis seninledirCevapladiginiz icin cok tesekkur ederim oyle yapayim ben en iyisi kan vereyim en azindan suphe ortadan kalkar
Hangisi hakkimda hayirliysa o olsun duanizi eksik etmeyin ne olurBosuna test parası verip üzülmeyin zatwn varsa kanda çıkacaktır haber bekliyoruz inşallah bebis seninledir
İkisinide aynı idrarla yaptığını düşünmüyorum. Sabah ilk idrsr konsantre olduğu için henüz betahgc Yeni yukseliyirsa pozitif çıkmış olabilirim. Bence de kan ver hakkında hayırlısı olsun canımIyi sabahlar hanimlar suan uykumdan uyandim ve gebelik testi yaptim birincisi ilk saniyeden silik bi sekilde pozitif cikti ardindan birkac dakika sonra ikincisini yaptim net negatif cikti hangisine guvenmek gerekir bilgisi olann??
Gunaydin canim benim ikisi de ayni idrar degildi pozitif gosteren ilk yaptigimdi sonra tekrar yaptim tam 4 tane test yaptim ama fark ettim ki idrari fazla kacirinca silik de olsa cikiyor az damlatinca negatif oluyor sanirim test bozuluyorİkisinide aynı idrarla yaptığını düşünmüyorum. Sabah ilk idrsr konsantre olduğu için henüz betahgc Yeni yukseliyirsa pozitif çıkmış olabilirim. Bence de kan ver hakkında hayırlısı olsun canım
Markası nedir testlerin canımGunaydin canim benim ikisi de ayni idrar degildi pozitif gosteren ilk yaptigimdi sonra tekrar yaptim tam 4 tane test yaptim ama fark ettim ki idrari fazla kacirinca silik de olsa cikiyor az damlatinca negatif oluyor sanirim test bozuluyor
Sente lady canimMarkası nedir testlerin canım
Hehehe valla geldi hemen sanirim heyecandan tekrar geldi ama dedigim gibi 4 testin ikisine cok damlatinca silik az damlatinca negatif cikiyor kafam karistiBirkaç dakika sonra yaptığınızın idrarında ne HCG olacak ki yav, gebelik testleri eğer erken dönemdeyseniz ilk idrarla yapılır ki idrar yoğun olsun HCG algılasın test. Birkaç dakika sonra nasıl idrarınız çıktı ben ona daha çok şaşırdım :)) ya biraz tuvalete çıkmayın öğlen ya da akşam tekrar test yapın ya da yarın sabah yapın tekrar
Kız kan verde merakta bırakma bizi cok heyecanlandım adetin gecikmis miydi test yaptıgındaHehehe valla geldi hemen sanirim heyecandan tekrar geldi ama dedigim gibi 4 testin ikisine cok damlatinca silik az damlatinca negatif cikiyor kafam karisti
Hic de anlamam hcg ne zaman cikar ne olursa cikar inanin yapiverdim pespeseHehehe valla geldi hemen sanirim heyecandan tekrar geldi ama dedigim gibi 4 testin ikisine cok damlatinca silik az damlatinca negatif cikiyor kafam karisti
4. gune girdim iste gecikmenin amaaan en sevmedigim isler ya daha oncesinde dusuk yaptim simdi paçam tutustuKız kan verde merakta bırakma bizi cok heyecanlandım adetin gecikmis miydi test yaptıgında
Erken gebelik testi yap istersen benimde bata 6 gün var yapsam cıkarmı acaba sabırsızlanıyorumHic de anlamam hcg ne zaman cikar ne olursa cikar inanin yapiverdim pespese
4. gune girdim iste gecikmenin amaaan en sevmedigim isler ya daha oncesinde dusuk yaptim simdi paçam tutustu
Bence yapma gecikmesini bekle cunku en kafa karistirmayan sonuc o zaman cikiyo derken suanki durumum geldi gozumun onuneErken gebelik testi yap istersen benimde bata 6 gün var yapsam cıkarmı acaba sabırsızlanıyorum
Valla vereyim kafam rahat etsin ya pespese 4 tane test yapmak nedir iki silik cizgi iki negatifle oturdum kaldim saat 5 ten berisen simdi direkt kan ver