Uyumayan bebekler

2 aylik bebegim bugun uyumadi hic 10 dakika uyuyor uyaniyor hep nabicam bilmiyorum surekli kucak istiyor birakinca tepinmeye baslayip uyaniyor
Bebek bakım sorunlarına mucize çözümler diye bir kitap var tracy hogg a ait. Zaten bebeklere fısıldayan kadın olarak geçiyo kesinlikle kitabını alın ve okuyun. Bölümlere ayırmış benim zamanım yok diye sadece uyku bölümünü okudum çok faydalandım. Bebeğiniz 4 aydan küçük olduğu için tam bir uyku eğitimi değil ama bazı güzel tekniklerden bahsediyo ve kesinlikle etkili teknikler. Ayrıca kesinlikle internetten okuduğunuz dinlediğiniz şeyler üzerine uyku eğitimine başlamayın çünkü uyku komplike biseydir ve çok fazla bağıntısı var. Ağlatma yontemi dışında içinize sinen uygulayabileceğiniz bir yöntemi bulup inceleyin kitabını alın muhakak . Ben kitabı sipariş etmiştim intertten okumaya başladım biseyler eğitime de kitap gelmeden başladım çok fazla yanlış bilgi var.

Merhaba canım bizimde aynı sıkıntı vardı internetten bunun gibi müzikler dinleterek uyuttuk hep

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba canım bizimde aynı sıkıntı vardı internetten bunun gibi müzikler dinleterek uyuttuk hep

Son düzenleyen: Moderatör:
Back