Uyumayan bebekler

Kelebek2242

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2017
42
14
3
30
:anne: slm 7.5 aylık bi kızım var ve uyumuyo gece sürekli uyanıyor gündüz 10 dakika dan fazla uyumuyo ne yapacağımı şaşırdım aynı sorun sizde var mı :emir_bebek:

Kizim ilk 3. Ay bu durumdaydi. Tatile gidecegimiz zaman sabah erken kaldirmak zotunda kaldim. Ve butun gun yollarda uyumadi. İnatci bir bebekti. Sonra aksam bi yatirdim sabaha kadar deliksiz uyudu. O gun bugundur geceleri uyumaya basladi.

Kizim ilk 3. Ay bu durumdaydi. Tatile gidecegimiz zaman sabah erken kaldirmak zotunda kaldim. Ve butun gun yollarda uyumadi. İnatci bir bebekti. Sonra aksam bi yatirdim sabaha kadar deliksiz uyudu. O gun bugundur geceleri uyumaya basladi.
İlk 3 ay kolik bebekti son 1 aya kadar gündüz uykusu olmasada gece rahat uyuyordu şimdi gündüzde yok gece de doktora sordum kimi bebek böyle olur sağlık li bi bebeğin var huyu bu dedi :(

Gece 4 den 8 e kadar salladım bu gün bi çaresi yok mu ki :anne:

Mrb. Bnm oğlum 4 aylık olmak üzere. Önceleri sadece gündüz 15er dk uyurdu. Gece 4-5 saat ve azala azala sabah ederdik. Ancak iki haftadır her gece 1
Saat uyuyup kalkıyor. Gündüzleri uyuma süresi ise arttı..özellikle gündüz az uyuttum gece uyusun diye ama fayda etmedi.. meme emip yatıyor ama aç olduğundan değil.sizbi çare buldunuz mu? Belki bana da fikir olur

Ah ah niye uyumaz bu yavrular. Büyüyüp okula başlayınca "anne bir 5 dk uyuyayım" diye ağladıklarında keşke o zaman uyusaydım diyecekler, bugünleri çok arayacaklar :D

:anne: slm 7.5 aylık bi kızım var ve uyumuyo gece sürekli uyanıyor gündüz 10 dakika dan fazla uyumuyo ne yapacağımı şaşırdım aynı sorun sizde var mı :emir_bebek:
Benim bebeğimde aynı aylarda. Bende gece uykusundan muzdaribim. Tabi bazen gündüzde öyle. Sürekli emzirmeye çalışıyorum ama yeterli sütüm de Yok. Biberon da kesinlikle almıyor. Bugünlerde birde sinirli arada elini yımruk yapıp sinirleniyor. Ben dişe bağlıyorum dönem dönem böyle olabileceğini söylüyorlar ama çocuk bakmak çok zor iş maalesef. Bence sizin de diştendir sabırlı olmak gerekiyor maalesef başka çare Yok

Benim bebeğimde aynı aylarda. Bende gece uykusundan muzdaribim. Tabi bazen gündüzde öyle. Sürekli emzirmeye çalışıyorum ama yeterli sütüm de Yok. Biberon da kesinlikle almıyor. Bugünlerde birde sinirli arada elini yımruk yapıp sinirleniyor. Ben dişe bağlıyorum dönem dönem böyle olabileceğini söylüyorlar ama çocuk bakmak çok zor iş maalesef. Bence sizin de diştendir sabırlı olmak gerekiyor maalesef başka çare Yok
Benim kızım mama yiyor sütüm olmadı ama bu huzursuz uyku da geçti dalamıyor uykuya benim kızım bi türlü :(

Benim kızım mama yiyor sütüm olmadı ama bu huzursuz uyku da geçti dalamıyor uykuya benim kızım bi türlü :KK43:
Cnm kızın kaç aylık?
Bizdede aynı sorun vardı ve odasını ayırdık. Bizim oğlan 6 aylık ve bir haftadır alıştı erken yatmaya. Akşam saat 21 gibi mamasını veriyorum ve babaya iyi geceler diyoruz, odasına götürüyorum. Ve yatağında oyuncaklı müzikli alet var sakin müziğe kısık açıyorum sesini, omzumda sakinleştiriyorum ama pışşşş pışşş diyerek, hafif sağ sol yaparak. SALLAMAK HOPLATMAK YOK.
Buarada kapısı açık oluyo salondan loş ışık geliyo. Yatağa koyuyorum ve bekliyorum. Ağlıyor alıyorum tekrar sakinleştirip koyuyorum ... bu pes edene kadar devam ediyor.
Önemli olan çok ama çok sabırlı ve kararlı olman ve kesinlikle kızmaman aynı sakinliği koruman gerek!!!
İnan bana 1 haftada alışıyor. O kadar rahatladıkki eşimle Allaha şükür. Gece erken yatmaya resmen hasret kalmıştık. Şimdi saat 21 civarı oğlumun kendiliğnden uykusu geliyo hemen mamasını verip uyutuyorum.
Başarılar dilerim :sampiyon:

Cnm kızın kaç aylık?
Bizdede aynı sorun vardı ve odasını ayırdık. Bizim oğlan 6 aylık ve bir haftadır alıştı erken yatmaya. Akşam saat 21 gibi mamasını veriyorum ve babaya iyi geceler diyoruz, odasına götürüyorum. Ve yatağında oyuncaklı müzikli alet var sakin müziğe kısık açıyorum sesini, omzumda sakinleştiriyorum ama pışşşş pışşş diyerek, hafif sağ sol yaparak. SALLAMAK HOPLATMAK YOK.
Buarada kapısı açık oluyo salondan loş ışık geliyo. Yatağa koyuyorum ve bekliyorum. Ağlıyor alıyorum tekrar sakinleştirip koyuyorum ... bu pes edene kadar devam ediyor.
Önemli olan çok ama çok sabırlı ve kararlı olman ve kesinlikle kızmaman aynı sakinliği koruman gerek!!!
İnan bana 1 haftada alışıyor. O kadar rahatladıkki eşimle Allaha şükür. Gece erken yatmaya resmen hasret kalmıştık. Şimdi saat 21 civarı oğlumun kendiliğnden uykusu geliyo hemen mamasını verip uyutuyorum.
Başarılar dilerim :sampiyon:
maşallah ya . benimki de 5 aylık ama çok düzensiz uykusu. gündüz çok az gece iyi ama bu aralar ben bozdum kilo alımı az olduğu için (gündüz dogru düzgün emmiyordu) geceleri uyandırıp uyku arası emzirdim. sık sık uyanmaya başladı sabahta erkenden kalkıyor ama her gün değişiyor. sabah kaçta kalkıyor acaba bebeğin:)

maşallah ya . benimki de 5 aylık ama çok düzensiz uykusu. gündüz çok az gece iyi ama bu aralar ben bozdum kilo alımı az olduğu için (gündüz dogru düzgün emmiyordu) geceleri uyandırıp uyku arası emzirdim. sık sık uyanmaya başladı sabahta erkenden kalkıyor ama her gün değişiyor. sabah kaçta kalkıyor acaba bebeğin:)
Cnm işte ne kadar erken alışırsa bebek uyku düzenine o kadar iyi. Bi arkadaş bebeği 4 aylıkken uyku eğitimi vermiş düşün. Ya ne de olsa hergün aynı olmuyor, mesela bugün öğle uykusu sadece yarım saat uyudu ama akşamları 21.30 gibi yatırmaya çalışıyorum.
Bende gece 3 ve sabah 7 gibi emziriyorum. 9 gibi uyanıyor.
Seninki kaç gibi kalkıyor ve tekrar uyuyor mu? Öğle uykusuna alıştı mı?

2 aylik bebegim bugun uyumadi hic 10 dakika uyuyor uyaniyor hep nabicam bilmiyorum surekli kucak istiyor birakinca tepinmeye baslayip uyaniyor

Hanimlar 8.5 aylik bebegim var emeklemiyir size bir sorum olacak kollarindan tutup yuruttugunuzde adim atmasi lazim ama benim kiz adim.atmiyor sadece ayakta duruyor normal mi

Direk olarak yürür o zaman benimde 8 aylık ama oturmuyor bu arada 5 ay tek emzirdim şuan tek mamayla besleniyor

Back