Uyumayan bebek

Enterballim

Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2023
36
15
Merhaba kızlar, benim bebeğim 5 aylık gündüzleri toplamda ortalama 2 saat uyuyor 3 seferi buluyor bazen
Ama gece 11 e 12 ye hatta 1 e uzadığı oluyor bu saatlere kadar uyumuyor hatta uyuyunca da gece saat başı emzik düştü diye uyanıp ağlıyor. Benim gibi olan önerisi olan var mı bu arada gündüz uykuları da zorla olan onu da ben deniyorum bu kadar anca uyuyue

Uyku aralıklarına dikkat edin gece en gec 7,8de uyusun gece uyku uyanmalarnds kaldırmay. Uykuya dönsün biseklde. Kızım 6 yasnda 5.ayında bizim de skıntılarvardı uyku egıtımı verdım(aglatmadan) kim West metodu ile. O gun bugündür delıksızgece 12 13 saat uyur. Uyku duzenı videolarını arastrn faydasını görursunuz

Gündüz uykusu alamayan bebekler gece dalmakda zorlanır sık sık da uyanabilir. Uyku aralıklarını takip edin o aylarda ben sabah 7 kalkış 1,5-2 saat sonra uykusu gelirdi en az 1 saat uyku erken uyanırsa uykuya döndürmeye çalışın uyumasada odadan çıkmayın konuşmayın hangi destekle uyutuyorsaniz aynı desteği verin. Sonraki 12 -13 gibi ikinci uyku gene en az 1 saat uyumalı . Son gündüz uykusu en geç 17-18 arası kalkmalı ki gece uykusuna Aralık kaldı. Gece uykusunda 20-20.30 gibi geçin gene sık sık uyanabilir ilk günler veya haftalarda dalmakda zorlanır. Fakat siz gece ve gündüz uykularını hep aynı saatlerde hatta rutin belirleyerek( alt alma pijama pışpış sesi yada bir ninni gibi herksin rutini kendine uygun olur ) hep aynı oda ve yatağa götürurseniz ,Bebekler kendilerini güvende hisseder ve uyku saati olduğunu anlar uyku moduna girer. Unutmayın Herkes kendini güvende hissederken uykuya gecer. Uyku sinyallerini kaçırmayın. Mız mız olur oyuna hevesi olmaz gözünü ovusturur. Uyku saati diyerek uykuya götürün. E Enterballim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…