Çocuk Hastalıkları Uyumayan bebek

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Pia22

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2019
1.833
6.755
108
Temmuz 16 sından doğum yaptm eve geldiğimiz günden beri bebegim uyumuyor acil yardımlarınızı deneyimlerinizi paylaşır mısınız gazi yok karnı tok altı temiz yinede uyumuyor sadece meme emmek istiyor emzikte hiç bir şekilde kabil etmiyor ne yapacagimi sasirdim

Doktora gösterdiniz mi acaba.. birde Sürekli emmek istiyorsa doymuyor olabilir sütünüzün Yeterince geldiğine emin misiniz..

Çişi kakası nasıl? Kac bez değiştiriyorsunuz?

Doktora gösterdiniz mi acaba.. birde Sürekli emmek istiyorsa doymuyor olabilir sütünüzün Yeterince geldiğine emin misiniz..
Gaz için damla verdi yapacak birşey yok diyo maşallah sütüm iyi geliyor ekstra belki doymuyordue diye mama da veriyorum 1 ya da 2 öğün yine aynı

Gaz için damla verdi yapacak birşey yok diyo maşallah sütüm iyi geliyor ekstra belki doymuyordue diye mama da veriyorum 1 ya da 2 öğün yine aynı
Bazı bebekler bu şekilde olabiliyor ağlıyor mu sürekli yoksa uyanık bakıyor mu kuzenimin bebişi de çok az uyuyor sürekli uyanık bakınıyor ama ağlaması yok.. karnını ovun ayaklarının altını.. gaz için hareketler var netten bakıp yapabilirsiniz çok geçmiş olsun

Uyanık kalma surelerine dikkat edin . Mesela benim bebeğim 9 aylık ve 3 saat uyanık kalabiliyo . Eğer daha fazla kalırsa aşırı yorulmuş oluyo ve bu yüzden uyuyamiyo. Kasıla kasıla agliyo. Sanki etinden et kopartiyolar.
Karnı tok olup olmadığına dikkat edin.
Tarcy hoog un bebek bakım sorunlarına mucize çözümler kitabını alabilirsiniz çok faydasını görürsünüz

Herhangi bir problem olmayabilir. Yeni doğdu, adapte olmaya çalışıyor dünyaya, ışığa, sıcağa, soğuğa, seslere, her şeye... En iyi bildiği yerde olmak istiyor, annesinin kucağında, göğsünde. Bir de böyle düşünün. Bazı bebekler böyle...

Bu saatlerde başlıyor sabah 8 bazen 11 de susuyor huysuzluk çok fazla

Doktor da bunu söyledi sanırım bende alışamadım çok üzülüyorum sanki bakamıyorum da ağlıyor huysuz

Doktor da bunu söyledi sanırım bende alışamadım çok üzülüyorum sanki bakamıyorum da ağlıyor huysuz
Sizi öyle iyi anlıyorum ki... Ama bu duygunuz kaçınılmaz, ve bunda da problem yok aslında, doğal. Yardım isteyin, tek olmayın evde ve kucagınızda olmasından, teninizde uyumasından keyif almaya bakın, siz sakinleşin, o da huzur bulacak. Yetersiz değilsiniz. O dünyada en çok sizi seviyor ve bir bebeğe en iyi annesi bakar, kafanızdan olumsuz düşünceleri silin

Teşekkür ederim bebeğime daha sakin güzel düşüncelerle yaklaşmaya çalıscam❤❤

Bu saatlerde başlıyor sabah 8 bazen 11 de susuyor huysuzluk çok fazla
Bebeğinizin gazı yoksa erkek mi kız mı bilmiyorum. İdrar yolları enfeksiyonu olabilir farklı bir sorun olabilir. Genellikle bebekler uyumayı bilmez şanslı bazi aileler vardır tabi. Uyku belirtileri de yogun düşmek olmaz . Aksine hircinlasir hateketlenir ağlar bağırır çağırır falan. Bebeğinizi tanıdıkça ona ait uyku belirtilerini okumaya başlarsınız. Siz bu dönemde bebeklerin ne kadar uyumadan durduğunu öğrenin çünkü ben hatırlamıyorum yani yarım saat duruyosa ki bu bile fazla olabilir . Yarım saat durması gereken bebek 35 dk olsa bile aşırı huzursuzlanir. Bazı bebekler böyledir. Benim bebeğim gazlı kolik huysuz ve huzursuz bi bebekti. Doktor bizden bikmisti artık. Bazı bebekler böyledir fazla aglak olur bi sorunu yok demişti. Siz dikkat etmeniz gereken şeylere dikkat edin. Kendi beslenmenize ,bebeğin ayakta kaldığı sürelere , karnı tok mu , altı temiz mi vs vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…