Benim değil ama 2 arkadaşımın başında var bu problem çok zor olduğunu biliyorum Allah yardımcın olsun. Yakınlarından birinden yardım istesen en azından bir gece sen uyusan da onlar ilgilense ne güzel olur..
Seni çok ama çok iyi anlıyorum.Benim tazmanya canavarında da kolik vardı.Doğdu,ilk 10 gün tık yok,oh ne güzelmiş annelik dedim:)Sonra zombiye çevirdi beni.Aynı durumu yaşadım.Gece 10 dk. da bir uyanıyordu bazen.Abartmıyorum.Ne yöntemler denedim.Hiçbiri fayda etmedi.Doktoru yapısı,olabilir dedi.Zamanla geçer dediler.13 aylık filan olana kadar sürdü.Komşular bile acıyordu halime.biri gelse de bebeğe baksa,azıcık kestirsem diye bekler olmuştum.Ben eczane ve büyük marketlerde satılan rezene ve melisa bitki çaylarının biraz faydasını gördüm.Ama büyükler için olanlardan değil,çocuk için olanlardan almalısın.Ayrıca yakın bir arkadaşımın benzer problemi var.kızı üç yaşında ama gecenin üçünde oyun oynuyorlar hala.Çocuk psikiyatristine bile götürdü.Bitkisel içerikli bir şurup vermiş doktor ve faydasını gördüğünü söyledi.Ama ben erken yaşta çocuğun bünyesinin bu tür müsekkinlere başlamasını pek uygun bulmuyorum açıkçası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?