Uyumak istemiyorum

Belki bir süre sonra edemeyeceksiniz? Kendinizi riske atmayın. Bir defa geliyoruz bu dünyaya. Kendimize fiziksel ve ruhsal sağlığımıza iyi bakmalıyız. Mutlaka görünmelisiniz. Problem yoksa da bunu bir uzman söylemeli.
Baya uzun bi suredir boyleyim bi degisiklik yok ilerleme ayirt edememe gibi.Hergunde olmuyor.

Baya uzun bi suredir boyleyim bi degisiklik yok ilerleme ayirt edememe gibi.Hergunde olmuyor.
Devlette gitmek istemiyorsaniz universite hastanesinde gidin, bu arada kimse 10 dkda basindan savmiyor, bayaği uzun uzun dinliyorlar insani devlet hastanesinde de universite hastanesinde de.

Bu arada yazdiklarinizin muhtemelen gecmis yasantinizla baglantisi var, hatirlamadiginiz bilinc altinizin baskiladigi kotu seyler yasamis olabilirsiniz, bunlarin terapiyle aciga cikarilip ustune gidilmesi gerekiyor olabilir.

Anneniz babaniz duruma ne diyor?

Psikiyatriden önce mutlak kan tahlillerinize baktırmalısınız
Kan ,demir ,b12 d vitamini bunların hepsinin eksikliğinde bu saydıklarınız yaşanır
Testler Sonrasında sorun yoksa psikşyatri çözer bu işi
Geç kalmayın başlayın tedavinize sizi çok yorar yaşadıklarınız

Devlette gitmek istemiyorsaniz universite hastanesinde gidin, bu arada kimse 10 dkda basindan savmiyor, bayaği uzun uzun dinliyorlar insani devlet hastanesinde de universite hastanesinde de.

Bu arada yazdiklarinizin muhtemelen gecmis yasantinizla baglantisi var, hatirlamadiginiz bilinc altinizin baskiladigi kotu seyler yasamis olabilirsiniz, bunlarin terapiyle aciga cikarilip ustune gidilmesi gerekiyor olabilir.

Anneniz babaniz duruma ne diyor?
Annemde yok babamda

Psikiyatriden önce mutlak kan tahlillerinize baktırmalısınız
Kan ,demir ,b12 d vitamini bunların hepsinin eksikliğinde bu saydıklarınız yaşanır
Testler Sonrasında sorun yoksa psikşyatri çözer bu işi
Geç kalmayın başlayın tedavinize sizi çok yorar yaşadıklarınız
Kansizligim var

Cok gecmis olsun sizede.Benimde cok stresli hayatim var.Magnezyum ise yaramadi.Piknigi sporuda hic sevmem.En son ne zaman deliksiz uyudum hatirlamiyorum.9 saatlik uydumda 11 kere uyanmisligim var.Tam uyuycam carpintim basliyor.Sabah 6 da uyandiysam geri uyuyamiyorum.Uyurken elektirik kesildiyse uyanıyorum.Ve kör oldum sanıyorum.Gece devamli agzim kuruyor devamli tuvaletim geliyor.
Şeker hastası olabilirsiniz, gidip bir tahlil yaptırın.

Yatmadan Önce 8 kez ayetel kürsi okur musun oku hiç bir rüya görmezsin evde bakara süresini aç ve Saffat Süresini dinle hergün kötü enerjiye çözüm olarak sirkeli su ile evini sil mutlaka

Herkes bir degil benim yasadiklarimi baskasi yasasa suan bakirkoyde yatiyordu ama ben delirmedim
sadece deliler gitmiyor psikiyatriste, bu kadar geri kafalı düşünmeyin lütfen

bahsettiğiniz şeyler psikolojik de olabilir nörolojik de buradaki hanımların dediklerini kulak arkası etmeyin, nöroloji doktoruna ve hemen sonrasında da psikiyatriye muhakkak gidin

Back
X