- 28 Mart 2025
- 843
- 432
- 18
- Konu Sahibi gulsahdilsah
Ozaman sana yapabilecegimiz bişey yokNasıl yani ciddi misin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ozaman sana yapabilecegimiz bişey yokNasıl yani ciddi misin
Psikoz da gercekmi degilmi ayirt edemez diyo ben ediyorumpsikiyatriye git burda yazılanları okuma. psikoz belirtileri var. 10dk da başından savdıkları yok senin söylediğin 3-5 şeyden ne olduğunu anlarlar ve seanslara düzenli git.
Psikoz da gercekmi degilmi ayirt edemez diyo ben ediyorum
Baya uzun bi suredir boyleyim bi degisiklik yok ilerleme ayirt edememe gibi.Hergunde olmuyor.Belki bir süre sonra edemeyeceksiniz? Kendinizi riske atmayın. Bir defa geliyoruz bu dünyaya. Kendimize fiziksel ve ruhsal sağlığımıza iyi bakmalıyız. Mutlaka görünmelisiniz. Problem yoksa da bunu bir uzman söylemeli.
Devlette gitmek istemiyorsaniz universite hastanesinde gidin, bu arada kimse 10 dkda basindan savmiyor, bayaği uzun uzun dinliyorlar insani devlet hastanesinde de universite hastanesinde de.Baya uzun bi suredir boyleyim bi degisiklik yok ilerleme ayirt edememe gibi.Hergunde olmuyor.
Yani çare tedavi olmak, başka kimse size reçete veremez oturduğu yerden.Gitmedim ozele para yok devlet 10dk da basindan savuyor.
Annemde yok babamdaDevlette gitmek istemiyorsaniz universite hastanesinde gidin, bu arada kimse 10 dkda basindan savmiyor, bayaği uzun uzun dinliyorlar insani devlet hastanesinde de universite hastanesinde de.
Bu arada yazdiklarinizin muhtemelen gecmis yasantinizla baglantisi var, hatirlamadiginiz bilinc altinizin baskiladigi kotu seyler yasamis olabilirsiniz, bunlarin terapiyle aciga cikarilip ustune gidilmesi gerekiyor olabilir.
Anneniz babaniz duruma ne diyor?
Alevi degilim cocugumun babasi alevi ama ben cocukkende kotu ruyalar goruyordun diger saydiklarim evlendikten sonra olduAlevilik var mı ? Alevilikte bu rüya meselesi acayip önemli bi araştırın.
Kansizligim varPsikiyatriden önce mutlak kan tahlillerinize baktırmalısınız
Kan ,demir ,b12 d vitamini bunların hepsinin eksikliğinde bu saydıklarınız yaşanır
Testler Sonrasında sorun yoksa psikşyatri çözer bu işi
Geç kalmayın başlayın tedavinize sizi çok yorar yaşadıklarınız
Psikiyatriye gidenlerin neler yaşadığını sanıyorsunuz ki ? Anlattığınız şeyler hemen psikiyatriye gidecek türden.Psikiyatriye gidecek kadar ilac kulkanacak kadar ciddi bisey oldugunu dusunmuyorum.
Şeker hastası olabilirsiniz, gidip bir tahlil yaptırın.Cok gecmis olsun sizede.Benimde cok stresli hayatim var.Magnezyum ise yaramadi.Piknigi sporuda hic sevmem.En son ne zaman deliksiz uyudum hatirlamiyorum.9 saatlik uydumda 11 kere uyanmisligim var.Tam uyuycam carpintim basliyor.Sabah 6 da uyandiysam geri uyuyamiyorum.Uyurken elektirik kesildiyse uyanıyorum.Ve kör oldum sanıyorum.Gece devamli agzim kuruyor devamli tuvaletim geliyor.
Herkes bir degil benim yasadiklarimi baskasi yasasa suan bakirkoyde yatiyordu ama ben delirmedimPsikiyatriye gidenlerin neler yaşadığını sanıyorsunuz ki ? Anlattığınız şeyler hemen psikiyatriye gidecek türden.
Esiniz ne diyor?Annemde yok babamda
Esim amcam dayim kuzenim yengem dedem arkadasim halam enistem hic kimsem yokEsiniz ne diyor?
sadece deliler gitmiyor psikiyatriste, bu kadar geri kafalı düşünmeyin lütfenHerkes bir degil benim yasadiklarimi baskasi yasasa suan bakirkoyde yatiyordu ama ben delirmedim