tatlım aynen düşündüğün gibi oluyor biz temmuzda evlendik nişanlıyken gündüzleri arar konusurduk aksamları 5 dk konusup kapatmak ısterdı yorgunluktan ama 1 saat konusurduk sevgiliyken geceden sabaha kadar şimdi evliyiz aynı evdeyız sürekli uyuyor aksamları ilk başlarda çok kızıyordum ama şimdi sohbet ediyorum soru soruyorum uyumasın diğe bi süre böyle oyalıyorum ama uyuyorlar :) ama yinede onu çok sevıyorum
hahah 1 senelik ciddi bi ilişkim var biz birbirimize uyuma konusalım demeyiz.Hiç demedik. Ben hemen uykuya dalmam da sevdiceğim pat diye gidiyor. ben ona o bana kıyamaz ki uyku cok baska bişe :) Bence sorun etmeyin insan yorgun olunca kimseyi gözü görmüyor. Hafta sonlarını değerlendirin, nişanlıymışsınız da inşallah evlendiğinizde böyle bir sorununuz olmicak :)
Kisiden kisiye degisir .. evet erkekler bu konuda biraz odun ama benim 8 seneye dayanan bir iliskim var . Ben uykuyu cok severim nisanlim suan asker ama askere gitmeden once o konusur ben uyurdum telefonda :)) kapatip tekrar ariyodu bazen uyaniyim diye hehehe
bizimde nişanlanmadan önce ne mesajlaşmamız bitti ne aramalar etmeler işden yorgunda gelse daha fazla zaman ayırmalar gezmeler tozmalar... nişandan sonra bi tık düştük :) eskisi kadar aramalar olmuyo yada mesajlaşmalarımız ama bazen nişan öncesi gibi gırgır şamatamız bol oluyo küslüklerimiz daha da bi arttı ama. özellikle ben pek üzülüyorum rutine geçişimize o da düğün masrafları iş stresi yüküm daha da arttı anlayışlı ol diyo. haklı biliyorum ama bende işden ayrılalı 2 ay oldu şimdi işsiz güçsüz evde sürekli oturmacalardayım o yuzden biraz daha ilgi bekliyorum bazende abartıyorum farkındayım. yinede böcüğümü seviyorum seviliyorum varsın az arayalım soralım allah huzurumuzu bozmasın hepimizin
Aminnn.. Sanki bunları ben yazmışım.. Benim durumumu anlatmışsın.. :26:
yanlız değilmişim :) sevinsem mi üzülsem mi canım ya, iş bi bayan için ne kadar değerliymiş işsiz kalınca anladım hem maddi hem maneviadamı da fazla sık boğaz eder olmuşum. ben bu durumu pek dile getirmeden çaktırmadan az arayıp mesaj atar oldum bölece onu merakda bırakıp dikkatini çekiyorum napıyım bunu da yapmasam hepten tırlatcam evde otur otur
Düğün ne zaman canım? Hazırlıklara başla da gör, evde durmaya, canının sıkılmasına vaktin olmaz
kısmetse hazıran 20 :) ailem ne desem daha erken daha dur diyip diyip duruyo keşkeeeee başlasam biran önce hazırlıklara. anca mart nisan gibi koşturmaca baslar bende heralde. işte bi gelinlik telaşım var model, moda evi ara tara internetten arastır yapıyorum. o zamana kadar adama sarmıyım dedim son bir aydır iyi dayandı zaten :)
Çeyiz ne alemde
%20 si anca var desemya ailem çok sakin canım, ne gerek var erkenden koşturmacaya dediği için suanda çooook eksiğim var benimkileri gelip bi dürtün benden etkilendikleri yok valla
Ufaktan başlayın bence.. Eksikler hiç bitmiyor.. Hepsini 1 aya sıkıştırmayın.. Daha ev bulması var, eşyaları alması kurulması var .. Onları yaparken aynı anda çeyiz hazırlıkları yapamazsınız ki zor olur sizin için yanii
ahhh bi de ben bunu anlatabilsem. bizimkiler iki sene önce evlenen ablama göre hep kıyas yapıyolar. onda hangı surecte ne yapıldıysa bana da o şekilde yapmak istiyolar. onun yapısıyla benimki bir değil ki atıyorum o bır magaza gezer alır ben üç magaza gezicem belki. belki diyorum çünkü ben bile bu süreç nasıl gider bilmiyorum. heralde subat mart gibi cazgırlıklarım başlar. allah hepimize kolaylık versin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?