uyuma biraz daha konuşalım diyen erkek var mı kızlar :23:

bizim apartmanda üç dört yıllık evli bi bayan var o da cok dertli ya niye uyuyorlar hemen bende öle olcak dıye cok korkuyorum bide ben normal bi bayan göre daha fazla konuşuyorum dinlmezse catlarım sıkınıtdan :)))

komuşumun derdi aynı onlarda çıkarak severk evlendi bi nasılsın demeye üşeniyormuş eşi...cok tırsyırou ya ben onu hep cok sevmek istiyorum

cnm benim inşallah olmaz ya evlenince kalakr bu sorun ama daha sda büyürse işte o zamn yandık

Kisiden kisiye degisir .. evet erkekler bu konuda biraz odun ama benim 8 seneye dayanan bir iliskim var . Ben uykuyu cok severim nisanlim suan asker ama askere gitmeden once o konusur ben uyurdum telefonda :)) kapatip tekrar ariyodu bazen uyaniyim diye hehehe

Diyen var mıdır bilmem.. Ama benim nişanlımdan duymadım öyle birşey Hep benden önce uyur kendisi.. Yazık yoruluyor napsın

Ayy ben nişanlım askerdeyken o uyuyakalmasın diye sürekli konşuyordum, o gece nöbetindeyse bende uyanıktım.. Onun nöbeti bitiyordu onunla birlikte bende uyuyordum.. Sanki ben askerlik yaptım gibi Zordu ama güzel günlerdi

bizimde nişanlanmadan önce ne mesajlaşmamız bitti ne aramalar etmeler işden yorgunda gelse daha fazla zaman ayırmalar gezmeler tozmalar... nişandan sonra bi tık düştük :) eskisi kadar aramalar olmuyo yada mesajlaşmalarımız ama bazen nişan öncesi gibi gırgır şamatamız bol oluyo küslüklerimiz daha da bi arttı ama . özellikle ben pek üzülüyorum rutine geçişimize o da düğün masrafları iş stresi yüküm daha da arttı anlayışlı ol diyo. haklı biliyorum ama bende işden ayrılalı 2 ay oldu şimdi işsiz güçsüz evde sürekli oturmacalardayım o yuzden biraz daha ilgi bekliyorum bazende abartıyorum farkındayım. yinede böcüğümü seviyorum seviliyorum varsın az arayalım soralım allah huzurumuzu bozmasın hepimizin

Aminnn.. Sanki bunları ben yazmışım.. Benim durumumu anlatmışsın.. :26:

Aminnn.. Sanki bunları ben yazmışım.. Benim durumumu anlatmışsın.. :26:

yanlız değilmişim :) sevinsem mi üzülsem mi canım ya, iş bi bayan için ne kadar değerliymiş işsiz kalınca anladım hem maddi hem manevi adamı da fazla sık boğaz eder olmuşum. ben bu durumu pek dile getirmeden çaktırmadan az arayıp mesaj atar oldum bölece onu merakda bırakıp dikkatini çekiyorum napıyım bunu da yapmasam hepten tırlatcam evde otur otur

Düğün ne zaman canım? Hazırlıklara başla da gör, evde durmaya, canının sıkılmasına vaktin olmaz

Düğün ne zaman canım? Hazırlıklara başla da gör, evde durmaya, canının sıkılmasına vaktin olmaz

kısmetse hazıran 20 :) ailem ne desem daha erken daha dur diyip diyip duruyo keşkeeeee başlasam biran önce hazırlıklara. anca mart nisan gibi koşturmaca baslar bende heralde. işte bi gelinlik telaşım var model, moda evi ara tara internetten arastır yapıyorum. o zamana kadar adama sarmıyım dedim son bir aydır iyi dayandı zaten :)

Çeyiz ne alemde

%20 si anca var desem ya ailem çok sakin canım, ne gerek var erkenden koşturmacaya dediği için suanda çooook eksiğim var benimkileri gelip bi dürtün benden etkilendikleri yok valla

Ufaktan başlayın bence.. Eksikler hiç bitmiyor.. Hepsini 1 aya sıkıştırmayın.. Daha ev bulması var, eşyaları alması kurulması var .. Onları yaparken aynı anda çeyiz hazırlıkları yapamazsınız ki zor olur sizin için yanii

ahhh bi de ben bunu anlatabilsem. bizimkiler iki sene önce evlenen ablama göre hep kıyas yapıyolar. onda hangı surecte ne yapıldıysa bana da o şekilde yapmak istiyolar. onun yapısıyla benimki bir değil ki atıyorum o bır magaza gezer alır ben üç magaza gezicem belki. belki diyorum çünkü ben bile bu süreç nasıl gider bilmiyorum. heralde subat mart gibi cazgırlıklarım başlar . allah hepimize kolaylık versin :)

Tabi canıım.. Bende öyle ilk gördüğüm yerden almam, çok nadirdir ilk girdiğim yerden ilk gördüğümü aldığım..
Heryeri geziceksin bakıcaksın, fiyatları uyacak mı, uyanını alacaksın Herkesin yapısı farklı. Bende bişeyler yapmam gerektiğini biliyorsam duramam, hemen o an yapmak isterim ki bir iş eksilsin kafamdan, yoksa rahat edemiyorum.

aslında var o da tavlamaya çalıştığı zamanlar.az çakal değiller hani
eskiden böyle değildin değiştin diince de paparayı yiyoruz sonra.o zaman başkaymış
beni bağlamaz arkadaş aşk her zaman aşk eskisi yenisini bilmem ben ilgimi her öğün isterim
uyudu işte paşa bey yorgun ve uykusuzmuş bende çalışıyorum ve belkide onun işine nazaran oturmadan hep ayakta çalışan biriyim ama işte neticede monotonluğa meyilliler işte seviyolar

hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…