kızlar gercekten merak ediyorum böle diyenler var mıbiz niaşnlımla 10 yıldır birlikteyiz liseden beri 4 aydır da nişanlıyız o atanınca nişanlandık
ama artık eskisi gb konuşamıyoruz ya işi oluyor ya da erken uyuyor günde iki defaya düştü nerdeyse konuşmalar..hadı ben çalışmıyorudm baskı yapıyordum gece erken yatınca şimdi bende çalışıyorum ıyce seyreldi konuşmalarımız
sadece bana mı oluyor böyle?
nişanlanınca böyle oluyorsa evlenınce nasıl olucak acaba?
korkuyorum :26::26:
ben her sanıye onunla konusmak istiyorum amazaten işten vakit yok bi de erken yatıp uyuyakalıyor
çok yoruluyodur napsın evlenınce o kadar kolay uyumaz merak etme uyusa da uyatmak kolay o zaman..........
ben de yoruluyorum ama konuşamayacak kadar değil((
yüzüğü takana kadarmış sabahlara kadar konuşmak...
cnm biz aynı işyerinde çalışıyoruz ama o farklı bir şubede buna rağmen benim yanıma geliyo kısa görüşmelerimiz oluyo hemen hemen her akşam birlikte biryerlere gidiyoruz akşam evime bırakıyor ve msj yağmurlarımız başlıyor taaa gece 2lere kadar yeter artık uykum var diyorum lütfen on dk daha diyor nişanlım benle sohbet etmeyi çok seviyorben uykuma çok düşkün olduğumdan bazen uyuyup kalıyorum o derece yani. ama bence bu günler geçecek evlenince bence evliliğin en kötü tarafı monotonluk ne kadar sevsende heyecan kalmıyor tabi arada güzel kaçamaklar heyecanlar yaşanır ama sonuçta evleniliyo kavuşulmuş olunuyo eskisi gibi bir gizlilik merak edilmişlik ve özlem kalmıyo
cnm öyle düşünme belki gerçekten yorgundur ne iş yapıyor nişanlın kimisinin uykuya dayanılıklığı gerçekten düşük oluyor benim gibi
lise matematik öğretmeni cnm çocuklarla ugrasmak cok zor diyor...bi de bole cok iyi bi lise sayılmazyani başarılı değil cocuklar
nişanlımında ilk senesi meslekte bi heve s var gücüyle onlara ders anlatcam diye yırtınıp duruyor
işte cnm işine dört elle sarılıyor kendini fazlasıyla yoruyor gece oldumuda uyuyup kalıyordur valla ders anlatmaktan seninle konuşmaya hali kalmıyordur nişanlınınhafta sonları görüşemiyormusunuz cnm
iki haftadır seminerleri var hafta sonları benım de bu hafta sonu derslerim başlıyor üniversite detam onbeş tatile denk geldi dersler de
aynen öle artık konuşası felan gelmıyor hali kalmıyorben eski gunlerımızı özledım ailesini ondan cok görüyorum nerdeyse ondan cok ilgileniyorlar benimle ...bu işte bı terslik var ama anlayamadım gitti
kıyamam canım ya sen çok özlemişsin nişanlını canım bu günler koşuşturmacalar geçecek kısa zamanda yarıyıl tatilinde hasret giderirsiniz
nişanlınız çalıştığı için yorgun düşüyordur ..konuşamıyordur vs . bunlara takılmayın bence evlenince neden aynı olsun?
o zaman aynı evin içinde olacaksınız telefon denen bir şey olmayacak yüz yüze olacaksınız neden aynı olsun ?
sıkmayın bence üstünede gitmeyin. saatlerce konuşmak yerine günde yarım saat konuşmak hem daha iyi olur hemde ilişkiyi canlı kılar sürekli konuşşanız bu sefer de buraya sıkılıyorum diyerek konu acacaksınız .
10 yıllık bir birliktelikte ben bu durumun çok doğal olduğunu düşünüyorum. eskiden konuşmak konuşacak konu bulmak daha kolaydır çünkü çiftler birbirlerini tanımak için, birbirlerini anlamak için sürekli konuşmalılar diye düşünüyorum.. bir süre sonra tanışmalar tamamlanınca konuşacak konu da azalıyor doğal olarak ama bu evlenince böyle devam edecek diye bir şey elbette yok o zaman da yeni bir birbirini tanıma süreci başlayacak. bir insanı çok uzun zamandır tanıyor olabilirsiniz ama aynı evde yaşamaya başladığınızda bilmediğiniz, duymadığınız o kadar çok şeyi ortaya çıkacak ki zaten sürekli iş harici yanyana olacağından böyle olmaz korkmayın.. ama işteyken de sizi sürekli aramasını beklemeyin bencebizde 7 yıllık birlikteyiz eskiden her dakika mesajlaşırdık günde 4 5 kere telde konuşurduk benim isteğimle azalttık bunları artık her dakika ergen çocuklar gibi mesajlaşmak sıkmaya başlamıştı günde 3 kere de konuşuyoruz sabah günaydın faslı öğlen napıyosun nasıl gidiyo faslı gecede neler yaptın bugün iyi geceler faslı kendinizi üzmeyin boşuna
benim de nişanlım çok konuşmak, mesajlaşmak ister. hatta her saat telefonda en az 5dk konuşmak istiyordu eskiden. ama ben çok bunaldım. bunu da ona belirttim. şimdi sabah bi mailleşiyoruz öğlen bi konuşuyoruz akşam işten çıkınca ne yapıyorsun faslı -ki bu konuşmalarımız hala çok uzun 30-40dk yı buluyor- gece yatmadan da bi iyi geceler mesajlaşması.
o yalnız yaşadığı için çok sıkılıyor akşamları o zaman hep bana sarıp telefonda konuşmak istiyor. ama ben kendi kendime zaman ayırmak istiyorum tv izlemek, kitap okumak, ailemle güzel vakit geçirmek vs...
bence bu telefon olayına hiç takılmayın, aynı eve girince nasılsa konuşulur evlenene kadar ki süreci farklı değerlendirmek bence önemli olan.
kızlar gercekten merak ediyorum böle diyenler var mıbiz niaşnlımla 10 yıldır birlikteyiz liseden beri 4 aydır da nişanlıyız o atanınca nişanlandık
ama artık eskisi gb konuşamıyoruz ya işi oluyor ya da erken uyuyor günde iki defaya düştü nerdeyse konuşmalar..hadı ben çalışmıyorudm baskı yapıyordum gece erken yatınca şimdi bende çalışıyorum ıyce seyreldi konuşmalarımız
sadece bana mı oluyor böyle?
nişanlanınca böyle oluyorsa evlenınce nasıl olucak acaba?
korkuyorum :26::26:
ben her sanıye onunla konusmak istiyorum amazaten işten vakit yok bi de erken yatıp uyuyakalıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?