5.haftamin içerisindeyim. 4. Haftamin ortasında aniden arabada midem bulandı. Artık sabahları midem bomboş oluyor ama yinede kusuyorum. Şimdi ise devamlı sanki gemideymisim de salladığı için mideniz böyle bir dengesiz olur bulanır ya öyle midem bulanıyor, ama 7/24. Yediklerim midemden 2 saat içinde bağırsaklara geçiyor. Ama bağırsaklarda 24 saat kalıyor. Bugün mercimek ve kaşar midemi bulandırıyor yarın bulandırmiyor. Her şeyin kokusunu alıyorum ama her şeyin. İnsanların ter kokusundan tutun misafir gittiğimiz evin komşusunun yaptığı fasulye yemeğine kadar. Düşük riski var dediler devamlı uzanıyorum. Selülitim hiç yoktu selulitlerim oldu. Reflü yoktu. Reflü oldum. Alerjim azdı hergun kurdeşen döküyorum. Hamilelik gerçekten hep böyle zor mu? Üstüne koyarak mi gidecek? Yoksa 2.trimesterde rahatlayacak miyim? İsyan etmek istemiyorum. 2 senedir bekliyorduk. Umudu kestiğimiz an oldu. Ama merak ediyorum?
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Uyuduğum zamanlar dışında sürekli bir gemideymisim gibi midem bulanıyor normal mi?
- Konu Sahibi Chills
- Başlangıç Tarihi